Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legea STS a fost adoptată tacit în Camera Deputaților

sts
Motivul - a expirat termenul de dezbatere şi deputaţii nu s-au ocupat de proiect. Acum decizia finală va aparţine Senatului, care este Camera decizională pentru această lege. Citește și: Începe războiul total pe STS
Pe 4 februarie, Guvernul a avizat favorabil proiectul de lege prin care Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) este reorganizat într-un departament care va funcţiona în structura Ministerului de Interne.
Proiectul de lege stabileşte reorganizarea serviciului ca Departament în cadrul MAI şi are cinci articole, primul dintre acestea prevăzând că STS se reorganizează ca Departament de Telecomunicaţii Speciale în cadrul MAI şi devine o structură cu personalitate juridică condusă de un secretar de stat ajutat de trei subsecretari de stat, care sunt numiţi şi eliberaţi din funcţie de către premier.
Proiectul de lege privind STS urma să fie dezbătut la Camera Deputaţilor în procedură de urgenţă, el urmând să fie analizat în Comisia de apărare a acestui for legislativ, dar ulterior a trenat datorită faptului că PNL s-a opus acestui transfer.
 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.