Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LEGENDA continuă: Freddie Mercury trimite, de Crăciun, chiar şi după moarte, cadouri prietenilor săi

Metro
Freddie Mercury

De Crăciun trebuie să ne amintim de cei dragi care nu mai sunt printre noi iar regretatul solist al trupei Queen, Freddie Mercury, a dorit să menţină această tradiţie chiar şi după moartea sa, relatează online ziarul spaniol El Pais, potrivit Agerpres.

Potrivit ziarului britanic Daily Mirror, Freddie Mercury, care a murit în urmă cu 28 de ani de SIDA, continuă să trimită cadouri de Crăciun rudelor şi prietenilor săi.

Citește și: DNA i-a servit-o pe tavă! Ludovic Orban a executat-o fără să stea pe gânduri

A fost însuşi solistul Queen cel care a prevăzut în testamentul său o clauză prin care lanţul de magazine londonez Fornum and Mason trebuie să trimită în fiecare an un coş de Crăciun persoanelor aflate pe lista sa.

Unul dintre aceşti prieteni este Elton John, care a mărturisit că Freddy "era plin de dragoste faţă de viaţă şi nu a arătat tristeţe înainte de moarte".

Citește și: Se zdruncină magistratura după cazul Țăndărei! I se solicită să-și facă harakiri

"La o lună după ce s-a stins din viaţă, la 24 noiembrie 1991, am primit un coş cu cadouri şi o felicitare", a povestit Elton John. Pe el era scris: "Dragă Sharon, cred că îţi va plăcea. Cu dragoste, Melina. Crăciun Fericit".

Freddie Mercury comandase acest cadou şi felicitarea, trecând numele pe care cei doi artişti le foloseau când se costumau în 'drag queens'.

Citește și: Nou om împins în față de Guvernul Orban! Ludovic Orban a scos din schemă un PSD-ist, pentru a face numirea

"Ne-am gândit că este un gest superb, care se repetă an de an", a declarat ziarului, un purtător de cuvânt al lanţului de magazine britanic.

Costul acestor cadouri este trecut în contul uriaşei moşteniri lăsate de Freddie Mercury şi care continuă să crească datorită difuzării cântecelor sale.

Citește și: EXCLUSIV Amintirile unui ‘Gugulan’. Marcel Vela, despre clipele trăite la Revoluție: A curs sânge, se auzeau urlete de durere și strigăte după ajutor

Numele lui Freddie Mercury nu va fi dat uitării niciodată, nici de familia sa nici de fanii săi, care zilele acestea s-au putut bucura de noul videoclip al piesei sale "Thank God It's Christmas", lansat inţial în 1984.

"Thank God It's Christmas" nu a avut un videoclip original, iar lansarea sa în premieră se încadrează în tendinţa prin care trupa Queen vrea să renoveze imaginea unor mari hituri precum "Bohemian Rhapsody", "Don't Stop Me Now", sau "A Kind Of Magic".

Citește și: DNA i-a servit-o pe tavă! Ludovic Orban a executat-o fără să stea pe gânduri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.