Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legendara Vanessa Paradis va deschide ceremonia premiilor César care îi va fi dedicată lui Jeanne Moreau

www.huffingtonpost.fr
cesar

Actorul şi umoristul Manu Payet va fi maestru de ceremonie, după ce anul trecut a fost Jérôme Commandeur. În 1995, Vanessa Paradis a oferit unul dintre cele mai frumoase momente ale Festivalului de Film de la Cannes când a cântat faimoasa melodie "Tourbillon de la Vie" din filmul "Jules et Jim" încheind într-un duet cu Jeanne Moreau, preşedinta juriului atunci, actriţa care a încetat din viaţă pe 31 iulie 2017.

Premiile César, care recompensează cele mai bune filme ale anului în Franţa, desemnează în mod general un preşedinte pentru ceremonie. În deschiderea galei, Vanessa Paradis va juca acest rol. Anul trecut, sub presiunea feministelor, Roman Polanski a trebuit să renunţe la a prezida ceremonia, care acordă în fiecare an în Franţa premii profesioniştilor din domeniu. El nu a fost înlocuit pentru gală.

Cântăreaţă şi actriţă din copilărie, Vanessa Paradis a primit la 17 ani premiul César pentru Tânără Speranţă cu rolul din filmul "Noce blanche", de Jean-Claude Brisseau, în timpul celei de-a 15-a ceremonii. Ea a jucat alături de Gérard Depardieu în "Élisa", de Jean Becker, cu Jean Reno în "Un amour de sorcière", de René Manzor, cu Alain Delon şi Jean-Paul Belmondo în filmul "Une chance sur deux" şi cu Daniel Auteuil în "La Fille sur le pont", ambele realizate de Patrice Leconte, iar cu Romain Duris în "L'Arnacoeur", de Pascal Chaumeil. Premiile César 2018 vor fi acordate pe 2 martie, în sala Pleyel din Paris şi vor fi difuzate pe Canal+, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.