Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legendarul Paul Scholes a demisionat din funcţia de antrenor al echipei Oldham Athletic, Liga a IV-a din Anglia

fotbal drepturi tv minge

Paul Scholes (44 de ani) a demisionat din funcţia de antrenor al echipei Oldham Athletic, după doar cinci meciuri la cârma formaţiei din Liga a IV-a din Anglia. A fost prima experienţă din cariera de antrenor a lui Paul Scholes.

Legendarul mijlocaş al lui Manchester United a explicat de ce a demisionat: "Am aşteptat până în ultima clipă pentru a vedea dacă cerinţele mele iniţiale sunt respectate. A devenit clar că nu pot lucra aşa cum îmi doresc, astfel că nu mi-a rămas nimic de făcut. Nu puteam continua un proiect în care nu aveam încredere. Voi continua să fiu un fan al acestei echipe", a spus Scholes, citat de Squawka News, portrivit mediafax

31 de zile a antrenat-o Paul Scholes pe Oldham Athletic. Sub comanda acestuia, Oldham a înregistrat o victorie, două remize şi două înfrângeri. La Oldham este legitimat şi Vera Urko, fostul atacant de la CFR Cluj şi Astra Giurgiu. Vârful spaniol a fost folosit într-un singur meci de Paul Scholes, iar atunci a fost introdus pe parcurs, mai precis în minutul 72.

Rezultatele înregistrate de Oldham Athletic în mandatul lui Paul Scholes:

Oldham Athletic vs Yeovil Town 4-1

Oldham Athletic vs Crewe Alexandra 1-1

Oldham Athletic vs Morecambe 1-2

Bury vs Oldham Athletic 3-1

Oldham Athletic vs Stevenage 1-1

Toate meciurile s-au disputat în campionat. După 37 de etape, Oldham Athletic ocupă locul 14 în Liga a IV-a din Anglia, cu 48 de puncte acumulate. Oldham Athletic este echipa de suflet a lui Paul Scholes, echipă pe care a susţinut-o necondiţionat din copilărie.

Scholes s-a retras în 2013, după ce a evoluat numai pentru Manchester United. A ridicat deasupra capului numeroase trofee, printre care se numără două Ligi ale Campionilor şi 11 titluri de campion în Premier League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.