Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legendarul Pele dezminte zvonurile privind înrăutăţirea stării sale de sănătate

digi24
pele

Fostul fotbalist brazilian Edson Arantes do Nascimento ''Pelé'', care urmează în prezent un tratament pentru o tumoare la colon, a dezminţit luni zvonurile privind o presupusă agravare a stării sale de sănătate şi a asigurat că se simte "foarte bine", informează EFE.

"A trebuit să postez asta pentru că există ştiri false pe această temă. Acest lucru mă dezamăgeşte, dar nu mă va afecta. Câştig acest meci", a afirmat Pele, în vârstă de 81 de ani, într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

Fostul atacant al echipelor Santos FC şi New York Cosmos şi-a însoţit textul cu o fotografie în care apare zâmbind alături de soţia sa, Marcia Aoki.

"Sunt foarte recunoscător pentru soţia mea, pentru râsete, pentru liniştea casei mele şi pentru toate mesajele de dragoste de la voi. Sunt foarte bine şi am grijă de sănătatea mea", a asigurat el.

Nu este pentru prima oară când Pele, considerat de mulţi cel mai bun jucător din istoria fotbalului, recurge la reţelele de socializare pentru a dezminţi zvonurile referitoare la starea sănătăţii sale.

Fostul fotbalist s-a operat în urmă cu aproximativ un an de o tumoare la colon, care i-a fost detectată cu ocazia unor examene medicale de rutină. Ulterior, el a început un ciclu de sesiuni de chimioterapie, fiind nevoit să meargă de câteva ori la spital, pentru a-i fi monitorizată îndeaproape evoluţia.

De atunci, starea de sănătate a lui Pele a fost înconjurată de un oarecare mister, întrucât anturajul său furnizează puţine informaţii, însă conform buletinelor medicale din lunile precedente, starea se menţine "stabilă".

Singurul fotbalist din istorie care a cucerit de trei ori Cupa Mondială (1958, 1962 şi 1970), Pele s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate în ultimii ani acesta fiind unul dintre motivele pentru care s-a retras din viaţa publică, petrecându-şi cea mai mare parte a timpului în locuinţa sa de pe litoralul din Sao Paulo, alături de familie şi prietenii apropiaţi, departe de atenţia presei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.