Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legendarul Ronaldo, dublu campion mondial, a fost diagnosticat cu Covid-19

captura youtube
Ronaldo Nazario

Fostul atacant brazilian Ronaldo, dublu campion mondial cu Selecao şi câştigător al Balonului de Aur în 1997, a ratat sărbătorirea celei de-a 101-a aniversări a clubului de fotbal Cruzeiro, la care a devenit recent acţionar majoritar, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, informează agenţia Xinhua, citat de Agerpres.

Legendarul fotbalist, în vârstă de 45 ani, prezintă doar simptome uşoare, însă se va odihni şi se va izola, în conformitate cu protocoalele sanitare, a precizat Cruzeiro într-un comunicat.

Evenimentul organizat de Cruzeiro urma să fie prima apariţie publică a lui Ronaldo de când aceasta a finalizat achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni la gruparea din Belo Horizonte, în schimbul sumei de 400 milioane de reali (aproximativ 70 milioane dolari), luna trecută.

"Il Fenomeno", cum a fost supranumit Ronaldo, şi-a început cariera la Cruzeiro, în 1993, marcând 56 de goluri şi 58 de meciuri în toate competiţiile în tricoul acestei formaţii, înainte de a pleca în Europa, la echipa olandeză PSV Eindhoven, în iulie 1994. El a mai jucat apoi la FC Barcelona, Inter Milano, Real Madrid şi AC Milan, înainte de a-şi încheia cariera în Brazilia, la Corinhians.

"Ronaldo regretă că nu poate participa la activităţile planificate pentru următoarele zile, dar în curând vom anunţa un nou program pentru sosirea sa la Belo Horizonte", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.