Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legendarul Sting se opune Rusiei în versuri: condamnă 'decizia sângeroasă şi îngrozitor de greşită' a lui Vladimir Putin de a invada Ucraina (video)

instagram
Sting

Celebrul cântăreţ britanic Sting a făcut un apel la solidaritate cu poporul ucrainean pe pagina sa de Instagram, cântând melodia „Rușii”, scrisă în 1985, în perioada Războiului Rece. Melodia transmite un mesaj împotriva folosirii armelor nucleare: 'Sper că și rușii își iubesc copiii”, spune unul din versurile cântecului.

„Rareori am cântat această melodie în mulţii ani de când a fost scrisă, pentru că nu m-am gândit niciodată că va mai fi relevantă. Dar, în lumina deciziei sângeroase şi îngrozitor de greşite a unui om de a invada un vecin paşnic, neameninţător, cântecul este, din nou, o pledoarie pentru umanitatea noastră comună. Pentru curajoşii ucraineni care luptă împotriva acestei tiranii brutale şi, de asemenea, pentru mulţi ruşi care protestează faţă de această grozăvie, în ciuda ameninţării cu arestarea şi închisoarea - 'Noi, toţi, ne iubim copiii. Opriţi războiul”, este mesajul lui Sting, care apoi cântă melodia.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de stiripesurse.ro (@stiripesurse)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.