Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Grozavu, antrenor Sepsi: Delegarea lui Colțescu, COINCIDENȚĂ sau PROSTIE

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a acuzat și el arbitrajul din meciul cu FC Viitorul, de luni, scor 4-1, în care echipa sa a avut doi eliminați încă din minutul 36. Tehnicianul spune că delegarea lui Sebastian Colțescu poate fi considerată coincidență sau prostie.

"Mi-e și greu să vorbesc. Mi-e rușine de mine că trebuie să vorbesc despre domnul Colțescu, e al nu știu câtelea joc pe care îl strică în Liga 1. Și azi a avut o prestație jalnică, dar nu doar din cauza lui am pierdut. Atât timp cât primele două faulturi au fost cartonașe, era foarte clar. Eram avizați, le-am transmis și jucătorilor, dar n-au știut nici ei să gestioneze. E dificil să joci contra unui asemenea arbitru. Nu mai vorbesc de penalty-ul dat adversarului la 3-1. Comisia Centrală a Arbitrilor știa că următoarea etapă jucam cu Craiova și ne-au trimis arbitru din Craiova. Acum nu știu dacă e coincidență sau prostie", a spus Grozavu, la Digi Sport.

Citește și: Gabi Balint, îngrijorat de viitorului lui Rădoi la echipa națională: 'E un mare risc. Toată lumea îl va critica dacă nu se califică'

Răzvan Tincu a fost eliminat de Sebastian Colţescu pentru cumul de cartonaşe galbene, în minutul 33. Trei minute mai târziu, algerianul Rachid Bouhenna a fost şi el eliminat din acelaşi motiv.

FC Viitorul a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe, luni, la Ovidiu, scor 4-1, în runda cu numărul 17 din Liga 1. Oaspeţii au evoluat în dublă inferioritate numerică din minutul 36.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.