Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Messi e la un pas de despărțirea de PSG. Barcelona visează la revenirea starului argentinian

Instagram
Messi

Leo Messi e la un pas de despărțirea de PSG, a anunțat L'Équipe, dezvăluind că șefii lui PSG vor ca atacantul în vârstă de 35 de ani să accepte reducerea salariului cu 75% pentru a continua. Barcelona îl așteaptă înapoi, notează gsp.ro.

 

Potrivit cotidianului parizian, mai există doar o portiță ca atacantul în vârstă de 35 de ani să continue pe Parc des Princes: să accepte reducerea salariului cu 75%, ceea ce pare imposibil. PSG intenționează să scadă masa salarială pentru a respecta fair-play-ul financiar, dar e greu de crezut că "La Pulga" va fi de acord să câștige sezonul viitor doar 25%. Mai ales acum, într-o atmosferă întunecată.

Duminică seară, la 0-1 cu Lyon, numele campionului mondial a fost fluierat de fanii lui PSG, și foști mari jucători francezi, actuali analiști sportivi, au reacționat furtunos, cerându-i să plece.

"E rușinos să aud fluierături în Parc. Nu-l poți fluiera pe Leo Messi", a declarat Thierry Henry la Primeo Video France, în timp ce Emmanuel Petit a spus la RMC Sport: "E o insultă adusă fotbalului. Știu că astăzi nu e decât o haită de câini care se gândește doar să saliveze pe Messi.

Luni, presa catalană a dezvăluit că președintele Joan Laporta și mai mulți oficiali ai clubului s-au întâlnit cu sponsorii pentru a găsi cea mai bună variantă ca să-l convingă pe Messi. Inclusiv un procent generos din câștigurile comerciale pe care el le-ar genera pe Camp Nou, pe lângă un salariu de 10 milioane de euro.

Spre sfârșitul săptămânii trecute, vicepreședintele Barcelonei, Rafa Yuste, a afirmat: "Mi-ar plăcea să joace din nou aici. Cred că Leo a rămas îndrăgostit de Barça și de oraș".

Totuși, La Nacion susține că transferul înapoi în Catalunya nu este atât de simplu. Barcelona are probleme financiare și "Cazul Negreira" amenință clubul blaugrana. "Messi are trei luni pentru a reflecta. Parisul i-a devenit ostil, iar cerul Barcelonei, în spatele paradisului promis, e acoperit de nori".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.