Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Levi Strauss a raportat profit şi venituri trimestriale peste aşteptările analiştilor, pe fondul creşterii vânzărilor online în timpul pandemiei de Covid-19

Levi Strauss a raportat marţi profit şi venituri trimestriale peste aşteptările analiştilor, pe fondul creşterii vânzărilor online în timpul pandemiei de Covid-19, informaţie care a dus la creşterea acţiunilor companiei cu 13% după închiderea oficială a bursei de pe Wall Street, transmite Reuters, potrivit Mediafax.

Vânzările de produse considerate ne-esenţiale s-au îmbunătăţit după perioada de vârf a pandemiei, cumpărătorii americani îndrăznind să iasă mai mult din case, în timp ce unii au revenit la muncă.

Levi a anunţat o creştere de 52% a veniturilor din comerţul electronic, susţinute de introducerea opţiunii de ridicare a produselor din faţa magazinelor.

Citește și: RECORD de decese provocate de Covid-19: 73. RECORD de pacienți internați la ATI: peste 600 de oameni în stare gravă

”Veniturile şi-au revenit peste aşteptări după perturbările provocate de Covid-19, susţinute de comerţul electronic, afacerile internaţionale şi cele destinate femeilor”, a declarat directorul financiar Harmit Singh.

Veniturile nete au scăzut cu circa 27%, la 1,06 miliarde de dolari, dar au fost peste aşteptările analiştilor, de 822,3 milioane de dolari, potrivit datelor IBES oferite de firma Refinitiv.

Excluzând anumite elemente, Levi a obţinut un profit de 8 cenţi pe acţiune, în timp ce analiştii anticipau în medie o pierdere de 22 de cenţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.