Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu și-a încălcat jurământul: Viorica Dăncilă a recunoscut că nu l-a vrut remaniat pe Paul Stănescu - VIDEO

b1tv
olguta vasilescu picioare rasfirate

Vicepreședinte al PSD, Lia Olguța Vasilescu, a declarat miercuri, la Parlament, că a votat în ședința de luni a CExN al PSD împotriva menținerii lui Paul Stănescu la ministerul Dezvoltării „din cauza comportamentului” acestuia.

„Am votat împotriva dlui Paul Stănescu și am spus-o și în acest CEx, că regret că trebuie să fac acest lucru, că sunt convinsă că era mai experimentat decât Ilan Laufer din punct de vedere administrativ, că Ilan Laufer este un mai bun comunicator decât putea să fie dl Stănescu și astăzi am votat împreună cu toți colegii mei pentru cererea demisiei dlui Paul Stănescu pentru că ce este prea mult, este prea mult”, a spus miercuri, la Parlament, Lia Olguța Vasilescu, întrebată de ce la ședința CExN de luni al PSD a votat împotriva vicepremierului Paul Stănescu și în urmă cu câteva săptămâni spunea că nu ar vota niciodată împotriva lui.

Citește și: Iohannis, noi respingeri! De data asta au fost propunerile lui Tudorel Toader

Ea a adăugat că s-a răzgândit „din cauza comportamentului” lui Stănescu. Totul, după ce în urmă cu mai bine de două luni, Vasilescu jura că ea nu poate vota împotriva prietenului Stănescu. ”Îmi e amic, eu nu mă văd votând împotriva lui!”, spunea, în septembrie, fostul ministru.

De asemenea, premierul Viorica Dăncilă nu a vrut să explice de ce s-a abținut la votul din CExN de luni în care s-a decis că Paul Stănescu nu mai are susținerea PSD pentru ministerul Dezvoltării. Asta, chiar dacă ea a propus un alt ministru, în persoana lui Ilan Laufer, inițial.

Citește și: Veste importantă! Un nou spital s-ar putea construi în acest oraș. Cine ar dori să îl construiască

„Aceasta a fost opțiunea mea. În același timp, trebuie să vă spun că eu trebuie să respect votul CExN. Suntem un Guvern politic, iar hotărârile se iau în cadrul CExN”, a spus miercuri, la Parlament, șeful Executivului.

Comitetul Executiv Național al PSD a decis, luni, la Parlament, să îl propună pe Ilan Laufer, fost ministru pentru IMM-uri, în locul lui Paul Stănescu la ministerul Dezvoltării. După refuzul șefului statului de a-l numi pe Laufer la Dezvoltare, PSD a stabilit miercuri, într-un nou CExN, să o propună pentru acest portofoliu pe Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii.

Citește și: Un greu PSD lansează atomica după declarațiile lui Laufer la adresa lui Iohannis .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.