Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu vorbește despre SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: 'De ce să nu îl lăsăm să se chinuie? Mai are un an'

Inquam Photos / Adriana Neagoe
iohannis gesturi reactii

Lia Olguța Vasilescu a vorbit, sâmbătă seara, la România TV, despre posibilitatea ca PSD și ALDE să îl suspende pe Klaus Iohannis. Ministrul Muncii e de părere că președintele nu trebuie suspendat, pentru că trebuie lăsat ”să se chinuie”.

”De ce să nu îl lăsăm să se chinuie? Mai are un an. Nouă ne place să îl vedem zilnic pe domnul Iohannis, chiar cu fața aceasta pe care a arătat-o. Astăzi și nu numai astăzi s-a făcut de râs, pentru că după declarațiile penibile că atacă la CCR concediul premierului. Mai are să atace la CCR inclusiv CCR, pentru că a atacat toate legile până acum”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Citește și: S-a aflat totul! Unde va avea loc nunta de lux a fiului lui Liviu Dragnea și câți bani s-au investit în organizarea evenimentului .

Pe 11 iulie, la Antena 3, Dragnea dădea ca sigură o suspendare a lui Iohannis în această toamnă. "La ora asta nu știu ce ar trebui să se întâmple ca acest demers să se oprească în toamnă. Chiar nu știu! Adică, nu-mi dau seama ce ar putea să facă. Nu este obligatoriu în toamnă, se pot întâmpla foarte multe lucruri. Am vorbit cu colegii mei în ultima întâlnire de la grup, le-am spus că pot merge în vacanță, dar să aibă tot timpul telefoanele la ei pentru că dacă apare ceva o să ne reîntâlnim în Parlament", a spus Dragnea.

Citește și: Olguța Vasilescu, reproșuri în rafală pentru Klaus Iohannis: ”tu te-ai plimbat jumătate din mandat…mi se pare halucinant” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.