Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguţa Vasilescu a intrat în concediu fără plată pentru campania electorală

inquamphotos.com / Raul Giuglea
Olguta Vasilescu - DNA

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, care candidează la alegerile din 11 decembrie pe primul loc pe lista PSD Dolj pentru Camera Deputaţilor, a intrat de joi în concediu fără plată până pe 12 decembrie pentru a desfăşura activităţile din campania electorală.

Anunţul a fost făcut, joi, în cadrul şedinţei Consiliului Local Craiova, de către Ovidiu Mischianu, care îndeplineşte atribuţiile de secretar al Primăriei Craiova, acesta precizând că în perioada 24 noiembrie-12 decembrie atribuţiile edilului i-au fost delegate viceprimarului Mihail Genoiu.

Citește și: De ce nu au STABILIT Dragnea și Tăriceanu candidatul pentru funcția de premier

Olguţa Vasilescu, care va coordona şi campania electorală a PSD la nivelul judeţului Dolj, a declarat, în urmă cu o lună, la anunţarea candidaturii pentru Parlament, că deşi candidează pentru Camera Deputaţilor pentru a "trage lista", nu va pleca din funcţia de primar al Craiovei decât dacă va obţine, după alegeri, o poziţie din care să poată să ajute Craiova mai mult, anunță Agerpres.

"Vreau să rămân primar, aceasta este intenţia mea în proporţie de 99% şi voi pleca doar dacă din acea postură pot să ajut mai mult oraşul Craiova. (...) Trebuie să luptăm pentru a avea un scor mai mare decât cel înregistrat la locale, pentru că ştim că dacă există un guvern politic şi este al PSD, se va uita altfel spre Craiova", a spus Vasilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.