Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu reacționează după decizia DNA: 'Nu știu dacă va răspunde cineva'

Facebook
lia olguta vasilescu

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a reacționat, luni seară, la România TV, după ce DNA a decis să claseze dosarul în care aceasta era cercetată pentru fapte de corupție, în dosarul "Fațada".

"Era o soluție așteptată pentru că în ultimul an s-a făcut urmărirea penală. S-au audiat inclusiv martorii ale căror declarații s-au scos la instanță.

Fără dumneavoastră, presa, astăzi nu aș fi vorbit de clasarea acestui dosar. Nu știu dacă va răspunde cineva. Patru ani de zile a trebuit să răspund la aceste acuzații. Acolo a fost vorba de niște sponsorizări, nimic pentru mine ca și foloase.

Citește și: Noua tulpină Covid, prezentă deja în România? Valeriu Gheorghiță nu exclude posibilitatea: 'Nu știm, dar orice este posibil' - VIDEO

Eu am depus o seiszare la SIIJ acum un de zile cu privire la această anchetă. Una peste alta, s-au terminat 4 ani de abuzuri la care am fost supusă.

Ar fi foarte ciudat dacă ar fi avut alt traseu acest traseu pentru că, în urmă cu câteva luni, Ludovic Orban le cerea oamenilor de afaceri să sponsorizeze spitalele", a spus Lia Olgu'a Vasilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.