Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liam Scarlett, unul dintre cei mai importanţi coregrafi britanici, a fost concediat de Royal Ballet din Londra

Liam Scarlett, unul dintre cei mai importanţi coregrafi britanici, a fost concediat de Royal Ballet din Londra după o anchetă disciplinară începută în luna ianuarie, informează BBC, potrivit news.ro.

Instituţia a transmis, luni seară, că în urma investigaţiei nu a fost găsit un motiv de punere sub acuzare a lui Scarlett.

Coregraful în vârstă de 33 de ani, fost dansator la Royal Ballet, a fost învinuit de mai multe eleve de hărţuire sexuală. El nu a comentat acuzaţiile.

Liam Scarlett a avut o rezidenţă la compania de balet din 2012, iar aceasta a fost suspendată în luna august a anului trecut.

Citește și: Profilul morţilor de COVID-19 din Italia: Nicio victimă sub 30 de ani, doar trei morţi fără alte boli, vârsta medie este 80 de ani

El a fost responsabil pentru unele dintre cele mai importante spectacole ale Royal Ballet, inclusiv „Lacul lebedelor” din 2018.

Activitatea lui Liam Scarlett la Royal Ballet a fost încheiată pe 23 martie 2020, a anunţat instituţia. „Putem confirma că ancheta independentă s-a încheiat şi a dovedit că nu au fost găsite motive pentru a face acuzaţii legat de presupusele contacte cu elevii de la The Royal Ballet School”.

The Royal Opera House din Londra, care găzduieşte compania de balet, este închisă până pe 19 aprilie, după directiva Guvernului ca toate instituţiile de spectacole să îşi suspende activitatea din cauza epidemiei de Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.