Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii au pus țara la cale. CE au decis

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

În plin scandal privind o eventuală demisie a premierului Viorica Dancilă și a remanierii guvernului, liberalii au pus țara la cale la un hotel din București, duminică seara. Discuțiile informale au avut loc cu ocazia botezului copilului deputatului PNL Ovidiu Raețchi. La acesta au participat cei mai importanți lideri ai partidului, în frunte cu președintele PNL, Ludovic Orban, dar și liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, Adriana Săftoiu, Dan Vîlceanu, consilierul general Ciprian Ciucu sau lideri din PNL București.

SURSE - ASALTUL PSD și ALDE, la Codurile Penale: se încearcă o mișcare FULGER în Parlament

La aproape un an înainte de alegerile europarlamentare, deja începe să fie vehiculată lista partidului pentru Parlamentul European. Potrivit unor surse din conducerea PNL, chiar președintele liberalilor, Ludovic Orban, ar urma să fie cap de listă, iar pe aceasta se va regăsi și primarul Aradului, Gheorghe Falcă. Miza este mobilizarea organizațiilor din Ardeal, cele mai puternice ale partidului.

Apropierea alegerilor din 2019 şi 2020 îi fac pe mai mulţi membri ai PNL din conducerea naţională să se îngrijoreze de modul cum sunt organizate şi cum fac opoziţia mai multe filiale liberale. Decapitarea lui Florin Alexe de la conducerea PNL Sector 3 și excluderea lui Daniel Zamfir sunt doar începutul și mai toate filialele partidului vor fi supuse unui amplu proces de evaluare care va reașeza apele în partid. Toate filialele vor fi evaluate trimestrial, iar unde vor exista două evaluări negative consecutive, se va trece la reorganizări și schimbări la nivelul conducerilor acestora.

În plus, vor avea loc discuții ale conducerii partidului cu parlamentarii nemulțumiți, pentru a evita o eventuală plecare a acestora la ALDE, odată ce Daniel Zamfir se va înscrie oficial în partidul lui Tăriceanu.

Atenție, clienți! Fraudă de PROPORȚII: Lidl avertizează în legătură cu o metodă de furt online

Biroul Executiv al PNL a decis deja că noile inițiative legislative ale parlamentarilor partidului vor fi discutate mai întâi în forurile interne ale partidului înainte de a fi depuse. De asemenea, liberalii nu mai au voie să semneze proiectele de lege ale PSD. “Pesediștii au o majoritate confortabilă. Dacă vor își pot trece singuri proiectele de lege și sigur nu au nevoie de semnăturile noastre. Atunci când ne roagă să le semnăm proiectele de lege, probabil e ceva ascuns în ele și o încercare de disipare a răspunderii”, au declarat surse din conducerea PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.