Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii au stabilit criteriile de integritate pentru candidați

PNL

Comisia de unificare PNL a stabilit lista criteriilor de integritate pentru candidaţii la alegerile din 2016. Acestea se referă la problemele penale, lustrație, traseism, nepotism, plagiat, contractele cu statul, falsul în declarații, incompatibilitate, conflict de interese, dar și datoriile către stat.

„Comisia de unificare a adopat un decalog (...) care să însoţească candidaturile PNL pentru alegerile locale, dar şi pentru alegerile parlamentare din anul 2016”, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, criteriile de integritate vor fi transformate „într-un proiect de hotărâre pe care secretariatul îl va trimite organizaţiilor judeţene spre informare, urmând a fi adoptate prin decizia Consiliului Naţional în data de 11 decembrie”.

Forma finală a criteriilor va fi adoptată la Consiliul Naţional din data de 11 decembrie. Ele vor fi aplicate la nivelul primăriilor municipii, reşedinţe de judeţ şi consilii judeţene de către Biroul Politic Naţional, iar la nivel judeţean, de către Biroul Politic Judeţean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.