Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii cer demisia primarului interimar al Capitalei

stefanel Dan Marin

Consilierii municipali liberali solicită demisia primarului interimar al Capitalei, care, pe lângă multe alte acuzații, nu este capabil să gestioneze criza RADET, iar bucureștenii vor rămâne fără apă caldă.

Așa cum PoliticScan anunța la prânz (Primarul UNPR al Bucureștiului la un pas de demitere) că liberalii vor cere demisia, în cadrul unei conferințe de presă informația a devenit publică. Consilierul general Marius Vintilă a declarat pentru PoliticScan că primarul UNPR al Capitalei arată ”lipsă de preocupare față de bucureșteni și problemele lor”.

”Edilul nu respectă Acordul pentru Bucureșteni, pe care de altfel l-a și semnat, iar acum nu reușește să găsească soluții pentru gestionarea crizei RADET. Mai exact nu vrea să supună la vot în ședința CGMB bugetul rectificat pe 2014 al RADET și bugetul de venituri și cheltuieli pe 2015, drept urmare asta duce la blocarea regiei”, ne-a declarat consilierul.

Ștefănel Dan Marin a fost ales primar interimar după ce Sorin Oprescu a fost suspendat din funcție, după ce a fost arestat preventiv într-un dosar în care este acuzat de luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu și constituire a unui grup infracțional.

La scurt timp a semnat Acordul pentru Bucureșteni care a fost propus de liberali. Însă se dovedește că RADET este un ”cartof fierbinte” pe care nu îl poate gestiona, iar asta ar putea să îl coste funcția.

Mai mult chiar, aparent depășit de criza cu RADET edilul a făcut o gafă de proporții în cadrul unui interviu telefonic. Când primarul nu a răspuns la întrebarea dacă și de când se va opri apa caldă în București, redactorul Europa FM l-a rugat pe edil să revină cu explicațiile: „Băga-mi-aș **** în ei”, a reacționat nervos primarul Marin Ștefănel Dan, după care a închis telefonul. Înregistrarea conversației poate fi ascultată AICI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.