Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii cer intervenția Curții de Conturi la Primăria Sectorului 5. DETALII despre cheltuieli halucinante ale primarului Daniel Florea

stiripesurse.ro
cristi olteanu

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, este acuzat de liberali de comportament abuziv, de neluare a măsurilor care se impuneau în mai multe situații și care ar fi dus la adevărate tragedii, dar și de cheltuieli enorme din banii publici.

Președintele PNL Sector 5, Cristian Olteanu, cere public edilului Daniel Florea să răspundă acuzațiilor uimit opinia publică în ultima perioadă. Redăm mai jos textul scrisorii deschise:

 

Domnule Primar,

Deși nu întâmplător ați câștigat în Sectorul 5 porecla de Primarul #ZERO”, urmare a absenței oricărui succes notabil în doi ani și jumătate de mandat, ultima perioadă a adus în atenția locuitorilor sectorului nostru o mulțime de situații revoltătoare privind prestația administrației pe care, din păcate, o conduceți.

Iată de ce mă întreb, la fel ca și colegii mei din Consiliul Local al Sectorului 5 – la ale căror solicitări nu ați binevoit până acum să răspundeți – dacă veți onora cu clarificări măcar cetățenii și contribuabilii care vă asigură salariile generoase, precum în ceea ce privește bugetele pe care le risipiți cu dezinvoltură.

Iată de ce, în numele acestora, vă somez să răspundeți public, la următoarele întrebări:

1. Ce măsuri ați luat pentru limitarea riscurilor de dezastre precum prăbușirea tavanului Școlii Nr.141, incendiul de la Școala Nr. 124 sau la blocul din Strada Iordache Năstase?

2. De ce ați inițiat, permis și organizat risipirea a 700.000 de euro din banii locuitorilor Sectorului 5, pentru a fi slăvit de diverși artiști?

3. De ce nu ați sancționat situațiile anunțate în presă, privind cheltuieli supraevaluate la respectivul eveniment  sau servicii neprestate, dintre care aș aminti doar costul de 35.000 de lei pentru o pagina de facebook?

4. Cu ce drept ați decis mobilizarea copiilor și părinților din școlile și grădinițele Sectorului 5 la un eveniment de cult al personalității?

5. Este adevărat că cetățenii Sectorului 5 plătesc un gazon montat pe șinele de tramvai la prețuri de 20 de ori mai mari decât cele ale pieței?

6. În ce bază legală ați cheltuit banii contribuabililor pentru materialul printat și semnat de dvs, care instiga cetățenii împotriva consilierilor opoziției PNL din Consiliul local?

Sperând că măcar în al doisprezecelea ceas vă veți trezi la realitatea dură pe care o perpetuați pentru locuitorii care v-au votat, vă somez să lămuriți toate aceste aspecte opiniei publice ingrijorate de incompetența administrației pe care o conduceți.

De asemenea, cer public Curtii de Conturi declanșarea unui control la Primăria Sectorului 5 și la instituțiile subordonate pentru a verifica problemele semnalate de consilierii locali liberali și de către  presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.