Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii, în campanie pentru Primăria Capitalei: pliante cu 'Bucureştiul în viziunea PNL'

PNL

Liberalii bucureşteni au demarat sâmbătă o campanie de informare a cetăţenilor cu privire la ''promisiunile nerealizate'' ale primarului general Gabriela Firea şi la soluţiile pe care PNL le are pentru rezolvarea problemelor Capitalei.

 

"Astăzi lansăm o campanie de informare a bucureştenilor. Plecăm de aici, din faţa Teatrului Excelsior, fiind un loc simbolic, este şi locul în care s-a mediatizat un aşa-zis an de realizări ale administraţiei PSD şi ale doamnei primar Firea. Aici ni se alătură mulţi alţi colegi din organizaţiile de sector, vom merge în locurile aglomerate din Bucureşti în acest weekend şi pe parcursul săptămânii viitoare şi îi vom informa pe bucureşteni pe mai multe chestiuni. În primul rând, despre proiectul PNL pentru Bucureşti, pentru că, dincolo de politică, dincolo de lupta noastră politică cu PSD, sunt importante soluţiile, iar PNL are soluţii şi pentru rezolvarea traficului şi poluării şi pentru modernizarea sistemului de termoficare şi pentru o funcţionare mai bună şi mai transparentă a Primăriei. Informăm locuitorii Capitalei şi despre faptul că, din cauza haosului din Primăria Capitalei, cele mai importante lucruri nu au început să fie rezolvate", a anunţat preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, pe pagina sa de Facebook.

Printre promisiunile făcute în campanie şi neonorate de primarul general, Buşoi a amintit investiţiile în infrastructură, transportul public gratuit, cumpărarea de autobuze şi tramvaie noi, construirea de piste pentru biciclete şi de parcări, adoptarea de urgenţă a Planului Urbanistic General şi reamenajarea clădirilor istorice.

Aproximativ 80 de tineri din organizaţiile PNL Bucureşti au împărţit pe bulevardul Magheru pliante în care sunt prezentate, pe de o parte, "nerealizările" primarului general Gabriela Firea şi, pe de altă parte, "Bucureştiul în viziunea PNL".

Citeşte şi: Klaus Iohannis, declaraţii de la Cincu: Cea mai mare aplicaţie NATO din acest an .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.