Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii intervin de partea președintelui în conflictul deschis de Traian Băsescu

PNL

Fostul președinte al României, Traian Băsescu susține că președintele Klaus Iohannis a fost penibil în Bulgaria atunci când a propus o forță navală comună între România-Bulgaria-Turcia și a fost refuzat fără drept de apel de partea bulgară.

Vezi și: NEGOCIERI dure între PSD și UNPR. PNL a intrat pe fir. Culisele unei fumigene urât mirositoare

Liberalii prin vocea prim-vicepreședintelui Cristian Bușoi susțin că de fapt liderul PMP a intervenit în această temă necunoscând adevăratele resorturi și că principala lui țintă e să arate că toate ”problemele” vin de la Palatul Cotroceni:

”Transformarea discuției pe care președintele Klaus Iohannis a avut-o în Bulgaria într-o temă complicată de politică externă care cere analize vaste din partea unor politicieni, este o încercare de a crea probleme în curtea Cotroceniului, pe principiul când nu avem ce spune îl atacăm pe Klaus Iohannis.

În Bulgaria a fost doar o discuție între doi parteneri NATO, discuție care se purta de la începutul anului,  iar Bulgaria are o responsabilitate egală cu România în față NATO.

Din cauză că partidulețul lui Traian Basescu nu se vede nicăieri,  Traian Băsescu caută să atragă atenția asupra sa și pentru asta face ce știe: inventează subiecte și bagă bățul prin gard.

Ca președinte dezamăgit și dezinformat rând pe rând de toți șefii instituțiilor pe care el i-a numit, Traian Băsescu a rămas cu o traumă și acum vede conflicte între instituții la tot pasul.

Traian Băsescu poate să se liniștească și să bea ceva rece nu doar pentru că este caniculă, ci și pentru că agitația asta nu aduce nimic, nici măcar procente după cum se vede.

Președintele Iohannis are pe deplin cunoștință de poziția României în NATO, iar în ceea ce privește instituțiile cu rol în colaborarea cu șeful statului pe probleme de politică externă, funcționalitatea relației între instituții nu se reglează în piața publică și în niciun caz atunci când se sesizează Traian Băsescu.”, susține europarlamentarul Cristian Bușoi într-un comunicat remis STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.