Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii le fac cu mâna partenerilor - PNL va avea candidat SEPARAT la alegerile pentru Primăria Capitală

PNL Bucuresti
PNL Rares Bogdan

Modul în care muncim în acest moment în PNL Bucureşti ne obligă să avem pentru Capitală un candidat susţinut de Partidul Naţional Liberal din interiorul echipei PNL, a declarat, marţi seara, ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Vezi și: Raport șocant în cazul femeii care a luat foc la Floreasca: întregul salon a fost la un pas să EXPLODEZE! / DOCUMENT

"Ne obligă acest lucru, pentru că am pornit într-un proiect în care trebuie să avem încredere în capacitatea noastră de a genera o soluţie pertinentă, capabilă şi credibilă în Bucureşti, ceea ce nu înseamnă că nu vom colabora cu partenerii noştri politici din opoziţia de astăzi din Bucureşti, ba chiar va exista şi există aceste consultări şi colaborări pentru a găsi cea mai bună formulă. Cu siguranţă e nevoie de o coalizare a forţelor noastre, însă ne dorim foarte mult ca procesul de selecţie care este în plină desfăşurare la PNL Bucureşti să genereze o propunere de candidatură cu adevărat serioasă şi cred că toate eforturile pe care le facem în acest moment de arăta seriozitate în PNL Bucureşti ne obligă", a precizat ministrul Muncii, care este şi preşedintele organizaţiei PNL Bucureşti.

Întrebată dacă va exista un candidat de la PNL Bucureşti, fie că va rămâne doar el sau va intra în competiţie cu ceilalţi candidaţi ai dreptei, ministrul Muncii a confirmat că un candidat al PNL Bucureşti va exista pentru Primăria Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.