Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

"Liberalii" lui Tăriceanu îşi propun un scor ambiţios în Giurgiu

PLR

 

Liderii PLR Giurgiu se asteapta sa obtina aproximativ 20 de procente din voturile giurgiuvenilor pentru candidatul pe care îl sustin, liderul formatiunii politice, Calin Popescu Tariceanu.
' PLR îsi asuma sustinerea candidaturii domnului Calin Popescu Tariceanu si ne dorim sa ajunga presedintele României pentru ca a dovedit ca este un om al faptelor. În municipiul Giurgiu, ne asteptam sa obtinem peste 20 la suta din voturile alegatorilor, iar în judet, între 15 si 20 de procente', a declarat vineri, pentru AGERPRES, presedintele interimar al organizatiei judetene a PLR Giurgiu, Toma Petcu.
El spune ca a observat ca prima saptamâna a campaniei electorale a fost una 'nu foarte activa, dar nici anosta' si aceasta se duce mai mult în mass- media, motiv pentru care si PLR si-a propus sa faca acelasi lucru.
Totodata, presedintele interimar al PLR Giurgiu, a spus ca prioritar la întâlnirile cu cetatenii în campania electorala este transmiterea mesajului de a veni la vot.
PLR Giurgiu si-a format birourile interimare de conducere în judet si, deocamdata, au fost ocupate doar functiile de presedinti ai organizatiilor, urmând ca cele de vicepresedinti si secretari sa fie atribuite în urma alegerilor programate pentru începutul anului viitor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.