Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD, comparat cu Recep Erdogan după scandalul RiseProject: 'Dragnea încearcă să intimideze presa de opoziţie'

Facebook Eugen Tomac
dragnea erdogan

După scandalul de proporţii iscat după ce ANAF a descins la sediul Rise Project la scurt timp după ce aceştia au publicat o anchetă ce-l viza pe liderul PSD, Liviu Dragnea, unul dintre liderii PMP a avut o reacţie dură. "România se îndreaptă spre o democraţie originală, de tip Erdogan", a scris preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac. Nici preşedintele social-democrat, şi nici şeful ANAF nu au scăpat de criticile dure ale politicianului.

 

"Cazul asaltului inspecţiei antifraudă la Rise Project dovedeşte, fără drept de tăgadă, că România se îndreaptă spre o democraţie originală, de tip Erdogan. Liviu Dragnea se comportă ca un lider totalitar şi încearcă să intimideze presa de opoziţie, aşa firavă cum e ea, să îi bage pumnul în gură, folosind în acest scop instituţiile statului care îi sunt umil subordonate.

Liderul PSD este de-a dreptul caraghios când încearcă să se dezvinovăţească şi afirmă că nu are nimic de-a face cu prezenţa unor inspectori ANAF în redacţia Rise Project. Şeful Fiscului este chiar penibil când spune că inspecţia care a avut loc joi la sediul Rise Project a fost facută în urma unei analize de risc realizate de catre DGAF, după o sesizare, şi că instituţia desfăşoara sute de controale, "fără legatură cu conţinutul editorial al unor publicaţii".

Citeşte şi: Elena Udrea, cerere INCREDIBILĂ după decizia Înaltei Curţi: 'Nu am încredere în justiţia din România'

În acest context, dacă mai exista cineva care se îndoia de seriozitatea anchetelor Rise Project, panica şefului PSD ne îndreptăţeşte să credem că dezvăluirile sunt fotografii exacte ale realităţii. Ieri seară, după ce inspectorii antifraudă au venit la redacţie, Rise Project a publicat o anchetă privind un raport secret al serviciului secret al MAI, fostul „Doi şi-un sfert”, privind afacerile Teldrum şi indicându-l pe Liviu Dragnea drept cel care controlează compania. Înainte de această vizită, RISE Project a publicat mai multe anchete legate de afacerile preşedintelui PSD Liviu Dragnea şi de proprietăţile din Brazilia achiziţionate de apropiaţi ai lui Dragnea.", a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Citeşte şi: RISE Project publică ancheta anunțată: Raport secret al DGPI despre Dragnea și Tel Drum .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.