DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Liberalii sunt atacați dur din cauza alianței dintre Răzvan Sava și Piedone: 'Joc duplicitar'

facebook.com
razvan sava

PNL este atacat extrem de dur în această campanie electorală. Candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Eugen Tomac dă de pământ cu liberalii care nu au luat poziție față de Răzvan Sava. Interimarul de la Primăria Capitalei și candidatul PNL la Primăria Sectorului 4 s-a aliat cu Cristian Popescu Piedone, lucru care a scos din minți extrem de multă lume.

"SCRISOARE DESCHISĂ

Doamnei ALINA GORGHIU, copreşedinte al Partidului Naţional Liberal

Domnului VASILE BLAGA, copreşedinte al Partidului Naţional Liberal

Domnului CĂTĂLIN PREDOIU, Preşedinte al Organizaţiei Bucureşti a Partidului Naţional Liberal

Stimată doamnă Gorghiu,

Stimate domnule Blaga,

Stimate domnule Predoiu,

Vă adresez această scrisoare pentru a vă solicita public câteva clarificări. O fac în calitate de cetăţean al Municipiului Bucureşti, oraş condus la această oră de către un lider al PNL. Din funcţia de primar general interimar al Capitalei, domnul Sava candidează la Primăria Sectorului 4, iar răspunderea politică pentru activitatea domniei sale în această perioadă pare a fi asumată de PNL.

După cum cunoaşteţi, acesta îşi desfăşoară activitatea electorală braţ la braţ cu Cristian Popescu Piedone, cel care nu a putut candida el însuşi, fiind contestat de către un grup de cetăţeni revoltaţi de modul în care fostul primar a gestionat un caz dramatic. Pentru foarte mulţi dintre aceştia, insistenţa lui Piedone de a reveni în fruntea Sectorului 4 este considerată ofensatoare. PNL face, însă, din acesta un agent electoral.

Pentru că este un subiect de interes major pentru bucureşteni, vă solicit public să clarificaţi următoarele aspecte:

1. Domnul Răzvan Sava, candidat la funcţia de primar al Sectorului 4, este membru al PNL? Activitatea pe care o desfăşoară este asumată de PNL?

2. Cristian Popescu Piedone este noul agent electoral al PNL?

Stimată doamnă Gorghiu,

Stimate domnule Blaga,

Stimate domnule Predoiu,

Deşi jocul duplicitar defineşte cum nu se poate mai potrivit acţiunile PNL şi, implicit, ale dumeavoastră, în calitate de conducători ai acestei formaţiuni, vă adresez rugămintea de a trata, totuşi, această scrisoare cu seriozitate şi responsabilitate şi de a răspunde în termeni cât mai exacţi.

Au rămas mai puţin de două săptămâni până la încheierea acestei campanii electorale, timp în care aveţi şansa de a demonstra corectitudine şi respect faţă de cetăţenii Bucureştiului.

Cu respect,

Eugen Tomac", a spus Eugen Tomac.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.