Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalul Nicolae Robu, anunț SPUMOS despre negocierile pentru învestirea Guvernului Orban: Au pus condiții ca ursul iepurașului

Robu le cere cetatenilor bani pentru sportul local

Liderul PNL Timiș și primarul Timișoarei, Nicolae Robu, explică, în termeni spumoși cum au decurs negocierile pentru votarea Guvernului Orban, dar și de ce  PNL nu a putut da curs unor cerințe venite din partea unor partide care au condiționat votul de anumite decizii pe care ar fi vrut  ca guvernul Orban să le ia.

Citește și: ALERTĂ Ministrul Justiției a CONVOCAT Comisia MCV: Instituțiile, SOMATE să ia măsuri URGENTE

"Informații speciale eu nu dețin, dar eu pe baza informațiilor pe care le-am aflat, ar urma să se întrunească cvorumul și Guvernul Orban să poată fi învestit. Domnul președinte Ludovic Orban cred că și-a făcut datoria impecabil în această perioadă, cu înțelepciune și tenacitate, a încercat să constituie un cvorum pentru învestirea guvernului.

Eu nu știu nominal și totuși dacă aș ști, unele lucruri nu e treaba mea să le spun. Eu cred că în momentul în care s-a votat o moțiune de cenzură, toți cei care au votat ar trebui să meargă până la capăt.

Au fost puse tot felul de condiții după modelul în care ursul îi pune condiții iepurașului", a declarat Nicolae Robu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.