Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider ALDE: Miroase de la o poștă blatul Iohannis - Dăncilă la prezidențiale

sah

Un lider județean ALDE spune că strategia lui Klaus Iohannis, prin atacurile la Guvern, este să polarizeze dezbaterea publică cu lupta împotriva Vioricăi Dăncilă în speranța în care șefa PSD va intra astfel în finala prezidențială.

„Klaus Iohannis chiar încearcă să ne ia de fraieri pe toți? Am văzut azi (ieri, n.red.) unul dintre cele mai penibile discursuri ale lui Iohannis în calitate de președinte. A reușit să vorbească din nou câteva minute fără să spună absolut nimic. Omul e ceva incredibil. Mai întâi, dacă în comentariile și mesajele pe care le transmite pe Facebook și prin interpuși pare cel mai înverșunat critic al PSD-ului, când e să vină în fața oamenilor, dl Iohannis nu face decât să mimeze lupta cu Dăncilă și PSD.

Apoi, strategia dlui Iohannis este de-a dreptul ridicolă. Încearcă să polarizeze dezbaterea publică cu așa-zisa luptă pe care o duce împotriva Vioricăi Dăncilă, poate, poate o duce pe aceasta în turul 2, acolo unde să își asigure un nou mandat. P.S. Blatul dintre cei doi miroase de la o poștă”, a scris pe Facebook liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre.

Citește și: SURSE - Tăriceanu negociază cu PSD eliminarea lui Meleșcanu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.