Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comentariu virulent al unui lider județean ALDE: PNL îşi numără voturile, noi ne numărăm bolnavii şi morţii

ALDE
ALDE sigla

Deputatul Daniel Olteanu, liderul ALDE Vaslui, a criticat în termeni duri, miercuri, modul în care guvernanții gestionează criza COVID-19.

"PNL îşi numără voturile, noi ne numărăm bolnavii şi morţii. Am avut dreptate: urgia pe care PNL a vrut să o ascundă sub preşul electoral a venit peste judeţul nostru şi peste România. Avem recorduri zilnice de infectări şi decese cauzate de coronavirus, aproape 3.000 teste pozitive în ultimele 24 ore şi 82 morţi. De 17 decese trecute în dreptul zilei de azi, dar întâmplate săptămânile trecute, şi-au adus aminte acum, după alegeri. În judeţ, bilanţul de azi e negru, cu aproape trei cazuri de infectare la mia de locuitori în Bârlad şi Huşi şi aproape două în Vaslui. Asta înseamnă că suntem aproape de carantinare şi închidere în case", a scris parlamentarul ALDE într-o postare pe pagina sa de socializare.

Olteanu a avertizat că este posibilă revenirea la starea de urgenţă.

"Nu ne mai luaţi de proşti, mai bine spuneţi-ne clar că, din cauză că aţi scăpat lucrurile de sub control, ne întoarcem la starea de urgenţă! Aia în care România e blocată, e paralizată şi economia îşi dă ultima suflare. Îi certaţi pe români că nu se protejează îndeajuns, dar ţineţi măştile de protecţie în depozite, îi lăsaţi să se infecteze în spitale, aţi rămas fără medicamente, dar aveţi pretenţia să vină la vot? Apropo, îi aşteptaţi la urne şi pe bolnavii cronici, cărora le-aţi închis spitalele şi pe care i-aţi lăsat fără tratament? Câţi oameni mai trebuie să moară, ca să realizaţi că prioritate trebuie să aibă viaţa, nu scorul electoral?", a mai transmis Daniel Olteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.