Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider județean PNL spune că e dezavantajos pentru filială să se comaseze alegerile

PNL
PNL sigla

PNL va avea candidaţi proprii în toate localităţile din judeţ, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele organizaţiei Olt, deputatul Gigel Ştirbu, conform Agerpres.

Răspunzând unei întrebări referitoare la posibilitatea susţinerii la alegerile locale a unor candidaţi comuni în cadrul coaliţiei de guvernare, Ştirbu a răspuns că "nu se trece peste peste organizaţia judeţeană" iar PNL Olt va avea candidaţi proprii.

"În PNL există o cutumă: nu se trece peste organizaţia judeţeană. Atâta timp cât avem candidaţi aici, eu vă garantez că la Olt, în fiecare localitate din acest judeţ, inclusiv la Consiliul Judeţean, PNL va avea candidat. Eu înţeleg că principalii noştri contracandidaţi sunt speriaţi privind anumite localităţi şi zone administrative din acest judeţ şi încearcă, prin intermediul unor interpuşi plătiţi, să spună că 'domne, s-a bătut palma pentru Primăria Slatina'. Exclus! Fals! Nimic mai fals! La Slatina PNL va avea candidat. Peste tot, în fiecare localitate din acest judeţ PNL va avea candidat propriu, sub sigla PNL. Este un partid mare, care se respectă şi vrea să-şi maximizeze rezultatele", a subliniat Ştirbu.

Comasare

Preşedintele PNL Olt a afirmat că organizaţia judeţeană nu este avantajată de comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, dar se va conforma dacă se va lua o astfel de decizie în coaliţie.

"PNL Olt nu este avantajat de această comasare a alegerilor. Vom fi pregătiţi, vă garantez acest lucru. Nu este avantajos, pentru că una e să ai alegeri locale pe 9 iunie, alta pe 21 septembrie. E vorba de candidaţi, de sondaje, acum tot acest termen se comprimă şi noi trebuie să facem toate aceste lucruri mult mai repede. PNL Olt nu este avantajat în acest moment de alegeri comasate. Dar, ca orice filială care face parte dintr-un întreg, ne vom conforma şi cu siguranţă vom fi pregătiţi. Asta înseamnă că în perioada imediat următoare noi trebuie să comprimăm toate aceste evenimente şi acest proces pe care trebuie să-l parcurgem. Cu siguranţă vom fi pregătiţi", a spus deputatul Gigel Ştirbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.