Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider liberal: Vechii pedeliști sunt în PDL tot așa cum foștii comuniști sunt în PSD

puiu hasotti

Senatorul liberal Puiu Hasotti a afirmat marti, în plenul Parlamentului, ca vechii pedelisti sunt în PDL tot asa cum fostii comunisti sunt în PSD.

'Vechii pedelisti sunt în PDL tot asa cum fostii comunisti sunt în PSD. Eu va spun si de ce: pentru ca domnul Ion Iliescu nu sta între Alina Gorghiu si Vasile Blaga. Sta între Victor Ponta si Liviu Dragnea. (...) Si o spun pentru cineva care a afirmat aici totalmente gratuit ca (n.r. PNL) are vreo legatura cu domnul Traian Basescu. Domnul Traian Basescu nu are nicio legatura cu actualul PNL, are legatura cu altceva, are legatura cu scandalul vesnic în România, are legatura cu toate diversiunile politice care se pot imagina', a declarat Hasotti, în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, la dezbaterea motiunii de cenzura.

El a subliniat ca motiunea de cenzura este 'strict politica, care îl vizeaza pe primul ministru'. 'Era o obligatie politica pe care noi trebuia sa o facem si vreau sa va aduc aminte ca în ultimii 25 de ani au fost peste 50 de motiuni de cenzura', a adaugat senatorul.

'Domnule prim-ministru ati spus de nenumarate ori ca PDL a facut cu PNL o alianta. Vorbiti în continuare de PNL si de PDL si ati spus ca niciodata nu vom face alianta cu PDL, dar în 2009 sfârsitul lui 2008 cine a facut Guvernul cu PDL? Domnule prim-ministru ati fost în Guvernul Boc prim-ministru? Ati fost. Ati fost ministru pentru relatia cu Parlamentul. Ati spus ca Predoiu a închis spitale, dar dvs. ati facut vreun spital nou? Nu, nu ati facut niciunul nou. (...) Încetati sa vorbiti despre Uniunea Social Liberala', a mai afirmat Puiu Hasotti, potrivit Agerpres.

În opinia sa, amenintarea ministrului Cazanciuc la adresa lui Alina Gorghiu este 'incalificabila'.

'Vom contracara prin orice metoda gestul las si iresponsabil de as lua prizonieri proprii parlamentari. Interdictia aceasta de a vota la motiunea de cenzura este un gest de lasitate de dispret fata de oameni si este o ticalosie', si-a încheiat discursul senatorul liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.