Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider MP asaltat de iubite: 'Am dreptul să-mi caut iubirea. Nu cred că Băsescu îmi poate reproșa'

cracea

Liderul Mișcării Populare din Giurgiu care a șocat opinia publică după ce a anunțat într-0 conferință de presă, cât se poate de serios, că-și caută iubită, a declarat joi că este asaltat acum de cereri de prietenie pe Facebook. "Considerati ca ar fi trebuit sa vorbim doar de taxe si impozite in conferinta de presa? Viata este complexa si iubirea face parte din ea", a spus Marius Bogdan Cracea la B1TV.

"Sunt foarte multe cereri, mesaje, acum daca as comenta ar fi ceva superficial, am vazut mai multe fete deosebite dar urmeaza sa stam de vorba sa vedem cum rezonam intelectual si emotional. Am discutat despre iubire in context politic, ca alegerile locale se apropie si eu trebuie sa fiu pregatit, oamenii nu sunt facuti sa fie singuri si femeia defineste barbatul de langa ea. Nu am apucat sa accept toate cererile, încă sunt foarte numeroase, am vorbit cu cateva dintre ele. Imediat dupa ce a aparut in presa, ieri, am primit instant 200 de cereri de prietenie. Nu este anormal sa vorbesti despre iubire chiar daca suntem politicieni. Fiecare are dreptul sa-si cauta iubirea. Considerati ca ar fi trebuit sa vorbim doar de taxe si impozite in conferinta de presa? Viata este complexa si iubirea face parte din ea. Nu cred ca Basescu are ceva sa-mi reproseze, eu cel putin nu am sa-mi reprosez nimic", a declarat acesta.

Cracea a fost presedintele organizatiei de tineret a PDL pe municipiu, de acolo a trecut la FC si apoi a ajuns in Miscarea Populara.

Liderul judetean a spus joi ca acesta a fost exclus din partid insa ulterior a revenit asupra informatiilor spunand ca excluderea nu este definitiva si ca personal il sustine mai departe pe Cracea.

'Criteriile de bază sunt: atrăgătoare și inteligentă'

Jurnaliştii prezenţi marţi, 12 ianuarie, la conferinţa de presă a Mişcării Populare Giurgiu au avut parte de un "spectacol" la limita dintre comic şi penibil. Într-un discurs cât de poate de serios, Marius Bogdan Cracea, preşedintele partidului Mişcarea Populară din Giurgiu, a făcut un anunţ inedit: îşi caută iubită. Politicianul este încrezător în reuşita demersului său pentru că... aşa i-a prezis horoscopul.

"O să încep conferința de presă cu un scurt anunț care poate fi sintetizat astfel: politician giurgiuvean caut iubită. Alegerile locale se apropie și chiar dacă nu sunt eu prima opțiune a partidului, trebuie să fiu pregătit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt făcuți să fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei. Sper, cu ajutorul presei, să devin candidatul ideal pentru primăria Giurgiu. Viitoarea iubită, ar fi ideal, să lucreze în sistemul de justiție. Dar, această condiție ar fi prea restrictivă. Criteriile de bază sunt: atrăgătoare și inteligentă. Confruntarea politică ar putea să se complice dacă luăm în considerație că ceilalți contracandidați sunt tați de fete", a declarat Marius Bogdan Crăcea.

Aspirantele pot fi blonde, brunete, șatene, roșcate și nu neapărat giurgiuvence. Marius Crăcea este încrezător în previziunile horoscopului pentru anul 2016: succes în carieră și căsătorie.

VEZI AICI INREGISTRAREA VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.