Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL: Vlad Voiculescu își bate joc de procesul de vaccinare. Dr. Nelu Tataru ar trebui să revină la minister!

Captura foto Digi24
captura tv

Ajunși la fundul sacului, primarii acuză că li se trasează de la Guvern sarcina organizării vaccinării anti-COVID fără să li se ofere banii necesari. Revolta edililor vine după ce Ministerul Sănătății a inițiat un proiect de OUG în acest sens. Pe acest fond, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc (PNL), lider al Asociației Municipiilor din România, a purtat sâmbătă un dialog tăios, la Digi24, cu colegul său de coaliție, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu (PLUS). Boc l-a acuzat pe Voiculescu că ignoră principii europene fundamentale și că nici într-un „extemporal în clasele 1-4” nu se pot face asemenea gafe. La rândul său, ministrul i-a reproșat colegul de guvernare că îl loc să-l sune, preferă să discute subiectul în presă.

După acest dialog încins a intervenit, pe pagina ei de Facebook, șeful Agenției Naționale a Funcționarilor Public, Violeta Vijulie, care susține că prin ceea ce face și afirmă Vlad Voiculescu își bate joc de procesul de vaccinare și că ar trebui ca de urgență la minister să revină Nelu Tătaru:

Vezi și: SCANDAL URIAȘ între Sorin Cîmpeanu și șeful Inspectoratului Școlar București: 'Nu mi-a dat situația cerută'

”Dacă doar ați citit despre disputa dintre  Emil Boc și Vlad Voiculescu sigur ați înțeles foarte puțin pentru că doar 7% din comunicare este verbală și a fost transcris. Restul de 93% din actul de comunicare e format din 38% paraverbal (tonul vocii, intesitate, ritm, râs, plâns) si 55% comunicare nonverbală (postură, mișcare, mimică, gestică) și poate schimba radical cei 7% de verbal.

Vă rog să o ascultați în linkul de mai jos.

Când am citit, părea un schimb de replici destul de echilibrat, totuși, primarul Boc se evidenția prin claritate și argumentație.

Când am ascultat înregistrarea, m-am îngrozit, pur și simplu, cum ministrul sănătății ia în derâdere procesul de vaccinare, dar și faptul că a aruncat în OUG prevederea că banii pentru centre trebuie să fie asigurați de primari, fără ca asta să fie legal și fără să existe posibilitatea ca toți primarii să poate face asta, chiar cu riscuri mari.

NU a fost niciun "atac dur"!

Au fost argumente raționale și profesioniste împotriva unui discurs superficial și ironic cu privire la pandemia care ne omoară rudele și prietenii!

În timp ce Emil Boc vorbește profesionist și aplicat, Vlad Voiculescu îl ia în răs și îl întreabă de ce nu-l sună pe prim-ministru.

Primarul Clujului nu are de ce să sune primul ministru pentru că:

- știe exact cum trebuie să arate un OUG dpdv al tehnicii legislative, nu numai pentru că a fost prim-ministru, ci si pentru că este un foarte respectat profesor de drept,

- OUG se fac în ministerele de resort, in acest caz, in ministerul sănătății pentru vaccinare.

Dr. Nelu Tataru ar trebui să revină la minister.”, susține ea pe pagina sa de facebook.

Ajunși la fundul sacului, primarii acuză că li se trasează de la Guvern sarcina organizării vaccinării anti-COVID fără să li se ofere banii necesari. Revolta edililor vine după ce Ministerul Sănătății a inițiat un proiect de OUG în acest sens. Pe acest fond, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc (PNL), lider al Asociației Municipiilor din România, a purtat sâmbătă un dialog tăios, la Digi24, cu colegul său de coaliție, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu (PLUS). Boc l-a acuzat pe Voiculescu că ignoră principii europene fundamentale și că nici într-un „extemporal în clasele 1-4” nu se pot face asemenea gafe. La rândul său, ministrul i-a reproșat colegul de guvernare că îl loc să-l sune, preferă să discute subiectul în presă.Ajunși la fundul sacului, primarii acuză că li se trasează de la Guvern sarcina organizării vaccinării anti-COVID fără să li se ofere banii necesari. Revolta edililor vine după ce Ministerul Sănătății a inițiat un proiect de OUG în acest sens. Pe acest fond, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc (PNL), lider al Asociației Municipiilor din România, a purtat sâmbătă un dialog tăios, la Digi24, cu colegul său de coaliție, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu (PLUS). Boc l-a acuzat pe Voiculescu că ignoră principii europene fundamentale și că nici într-un „extemporal în clasele 1-4” nu se pot face asemenea gafe. La rândul său, ministrul i-a reproșat colegul de guvernare că îl loc să-l sune, preferă să discute subiectul în presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.