Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PP-DD, trecut la UNPR: „E anacronic să vorbim în România de doctrine”

adrian_diaconu_pp-dd

„O să trec printr-un purgatoriu de neafiliat şi o să cumpănesc bine viitorul politic. Sunt oferte, dar nici nu aş vrea să fiu o vâslă într-o galeră mare. Prefer să plec decât să ne canibalizăm între noi”, declara deputatul, pentru STIRIPESURSE.RO, imediat după demisie.

Purgatoriul anunţat de Diaconu nu a durat decât trei zile. Vineri, deputatul s-a înscris în UNPR. „Era necesar. Dincolo de doctrine, că e anacronic să vorbim în România de doctrine, am ales lideri, am ales oameni, am ales să nu mă diluez în partide mari. Deocamdată, caut linişte. Mă voi axa în continuare pe activitatea de parlamentar, îmi voi vedea de iniţiativele mele legislative. În rest, nu am vanităţi, nu am orgolii, am nevoie de linişte. Până acum, sincer, şi dacă aş fi dărâmat munţii, nu vedea nimeni. Eu le vorbeam de una, ei mă întrebau de Elodia, de alte chestii”, a declarat Diaconu, pentru STIRIPESURSE.RO.

Fostul PP-DD-ist dă vina pe oamenii care conduc la nivel naţional partidul "domnului Dan" pentru scorul de la alegerile europarlamentare şi pentru atitudinea de după alegeri. Acesta ar fi dorit o schimbare radicală la vârful PP-DD. „Eu am încercat în cele două zile după alegeri să vedem dacă e oportună şi necesară o schimbare de management, o schimbare de brand, o schimbare în cadrul partidului. Am înţeles că se ia iarăşi pe politica paşilor mărunţi, am înţeles că vor fi făcuţi răspunzători preşedinţii organizaţiilor judeţene care nu au obţinut nişte scoruri. Nu, răul e mult mai mare, dar nu ar fi fair acum să vorbesc din afară ce nu am vorbit dinăuntru. Motiv pentru care eu am preferat să fac un pas în lateral, măcar să-mi curăţ mintea”, a mai declarat Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.