DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Un lider Pro România o spulberă pe Monica Anisie și are un apel pentru părinți și elevi: 'Vă rog și vă îndemn să nu semnați această declarație abuzivă'

Facebook
pro romania

Inspectoratele au trimis modele de declarații-angajament ce trebuie să fie semnate de către cadrele didactice, elevi și părinți. Prin acestea, semnatarii își iau angajamentul să nu înregistreze sau să distribuie cursurile online. Trezorierul Pro România, deputatul Mircea Titus Dobre, face un apel către părinți să nu semneze această „declarație abuzivă”. „Este doar o invenție a acestui ministru care ne uimește prin incompetență”, precizează liderul Pro România.

Franţa lansează un 'mesaj de pace lumii musulmane' după atentatul de la Nisa: 'Nu ascultaţi vocile care încearcă să alimenteze neîncrederea'

„Dragi români,
Ca părinte al unui copil de gimnaziu și ca politician, sunt indignat de șirul interminabil de gafe, bâlbe și abuzuri care vin din partea Ministerului Educației.
Vă rog și vă îndemn să nu semnați această declarație abuzivă - cea mai recentă invenție a ministrului #AnisieMonica, cea care parcă se străduiește să distrugă tot ce a mai rămas din sistemul nostru de educație. Cu o colosală incompetență, ne impune acum un document care sfidează legislația în vigoare.
Nu poți veni în fața românilor să inventezi o declarație pe proprie răspundere în care, la final, să faci trimitere la #CodulPenal. În orice lege sunt prevăzute sancțiuni pentru cei ce încalcă prevederile legale, nefiind necesare alte declarații - mai ales cu trimitere la Codul Penal.
Această declarație este abuzivă și se face o suprareglementare, fără a avea la bază un temei legal. Este doar o invenție a acestui ministru care ne uimește prin incompetență.
În logica ei, ar trebui să semneze și ea același tip de declarație pe proprie răspundere, cu trimitere la Codul Penal, pentru tot ce face la minister! Dacă ar fi făcut așa ceva, ar fi avut mii de dosare penale pe numele ei, până azi.
Să stea liniștită dna #Anisie, că nu va sta nimeni să înregistreze cursurile, pentru că nu acesta este scopul părinților. Sunt părinte și mă interesează ca și copilul meu și toți copiii să aibă acces la un sistem de educație cât mai performant, dar din păcate, acest guvern din care face parte și Anisie Monica nu face altceva decât să îngroape și umbra de învățământ care mai exista, provocând haosul în care se zbat profesorii, elevii și părinții. Din păcate profesorii sunt folosiți, fiind băgați la mijloc, ca intermediari între guvernul ucigaș al sistemului de învățământ și părinți... însă singurii care au DOAR de pierdut din tot ceea ce se întâmplă în sistemul de învățământ actual, sunt copiii”, scrie Mircea Titus Dobre pe Facebook.

 

Dragi români, Ca părinte al unui copil de gimnaziu și ca politician, sunt indignat de șirul interminabil de gafe, bâlbe...

Posted by Mircea Titus Dobre on Thursday, 29 October 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.