Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD: De ce să vină Ponta foarte repede? De unde graba asta?

ponta

Lideri PSD au declarat, în ultimele două săptămâni, că Premierul ar trebui să se întoarcă în țară cât mai repede, însă nu toți liderii partidului împărtășesc acest punct de vedere. Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO că "nu e nicio graba" si ca acest subiect 'tulbura mintile multor oameni'

Întrebat daca il asteapta pe Victor Ponta sa revina cat mai repede in tara, liderul PSD Vaslui a declarat:

"Il astept sa vina la timp. Mie imi este straina ideea aceasta sa vina numaidecat, foarte repede. Dar de ce sa vina foarte repede? Ce are de facut foarte repede? Stabilitatea guvernamentala este asigurata, majoritatea parlamentara functioneaza, omul urmeaza un tratament, se va finaliza, se va intoarce. De unde vine graba asta si necesitatea asta extraordinara care tulbura mintile multor oameni? Nu e nicio graba, trebuie sa actionam rational, sa ne comportam civilizat si sa avem si intelegere pentru anumite probleme pe care unii oamenii le pot avea".

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca i-a spus lui Ponta sa faca eforturi mari sa revina la Guvern.

"Problema medicală a lui Victor Ponta este serioasă, dar este bine să încerce să facă un efort, chiar dureros, să vină la Palatul Victoria. Ăsta e punctul meu de vedere, pe care i l-am spus şi lui şi nu mă ascund (...) Cred că are şi o foarte mare reţinere să fie filmat în cârje când urcă la Guvern, dar cred că ar trebui să facă asta", a declarat, la TVR, coordonatorul PSD, Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.