Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii Platformei Social Liberale au luat Moldova la picior

PSL
PSL

TURUL ROMÂNIEI 10 ÎN 10: în a doua etapă autocarul Platformei Social Liberale a oprit în Focșani, Galați, Vaslui, Bacău și Roman. De la ora 17, LIVE de la Iași!

Începând de vineri, 24 ianuarie, Turul României 10 în 10 a intrat în cea de-a doua etapă. În aceste zile, autocarul PSL străbate regiunea Moldovei. Până în prezent, Ilan Laufer, Alexandru Coita și echipa PSL s-au întâlnit cu românii la Focșani, Galați, Vaslui și Bacău și au avut o oprire spontană la Roman, județul Neamț. În acest moment autocarul PSL se află în drum spre Iași.

Îi așteptăm, începând cu ora 17, pe toți membrii și simpatizanții noștri la conferința care va avea loc la Hotel Ramada, Sala New York.

De ziua Micii Uniri, echipa PSL, împreună cu membrii și simpatizanții din Galați, au participat la sărbătorile de la Focșani, unde au împărtășit celor prezenți emoția lansării primului Proiect de țară al ultimilor 15 ani.

Ieri, 25 Ianuarie, autocarul a oprit la Vaslui și la Bacău, unde liderii formațiunii au stat de vorbă cu românii, discutând despre problemele comunităților și prezentând viziunea PSL pentru România următorilor 10 ani. La întâlniri au fost prezenți oameni de toate vârstele și din toate mediile sociale, uniți de dorința de a realiza schimbarea în bine prin proiectul de țară România 10 în 10. Le mulțumim pentru încredere și ii asiguram ca proiectele lor au devenit acum proiectele noastre.

Echipa PSL a poposit azi la Roman, iar în aceste momente se îndreaptă către Iași, unde va avea loc cea mai importantă reuniune a formațiunii politice din Moldova, transmisă LIVE pe canalele de Facebook ale formațiunii.

“Azi, 26 Ianuarie, suntem neobosiți. Am promis ca vom ajunge oriunde unde suntem chemați, acolo unde am anunțat ca vom fi, dar și acolo unde oamenii au nevoie de ajutor, de unitate, dar nu mai știu cui sa o ceara”, a declarat Liderul PSL Ilan Laufer.

“Suntem convinși ca Proiectul de Țara România 10 in 10 își va găsi ecou in toată Moldova istorică. Cele 10 axe de dezvoltare ale României, pe care noi le promovam, sunt așteptate de către toți romanii”, a susținut Alexandru Coita, co-fondator al Platformei Social Liberale.

Susținerea și dezvoltarea capitalului autohton, dezvoltarea economiei, UNIREA provinciilor istorice prin rețele de mare viteza, susținerea educației, cercetării, sectorului medical sunt doar câteva domenii promovate de către Proiectul de Țara România 10 in 10.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.