Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii Platformei Social Liberale, Ilan Laufer şi Alex Coita, îi mulțumesc lui Mircea Diaconu

G4m
Alexandru Coita Ilan Laufer

Liderii Platformei Social Liberale, Ilan Laufer şi Alex Coita, îi mulțumesc lui Mircea Diaconu pentru încrederea oferită pentru organizarea și centralizarea proiectului O ROMÂNIE VERDE ȘI CURATĂ.

„Îi mulțumim lui Mircea Diaconu pentru că ne-a oferit încrederea de a asigura organizarea și centralizarea proiectului O ROMÂNIE VERDE ȘI CURATĂ, pe care l-am demarat ieri împreună. Acesta devine din acest moment un pilon principal al proiectului de țară ROMÂNIA 10 ÎN 10.

Mircea Diaconu: „Am încredere în Ilan Laufer și în Alexandru Ion Coita, alături de care am pornit la drum. Este mare nevoie de energia lor în efortul nostru de centralizare și de organizare pentru a strânge cât mai multe semnături.”

În cele câteva ore de când am lansat campania, am primit un număr foarte mare de mesaje din partea voastră. Vă mulțumim din suflet pentru implicare și vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a aduce toate forțele politice în jurul acestui proiect de importanță vitală pentru România.

Pe această cale vă anunțăm că în data de marți 28.01.2020 va avea loc prima ședință de lucru pentru organizarea la nivel național. Evenimentul este deschis către toți românii care doresc să se implice în calitate de voluntar în acest proiect, reprezentanții societății civile și cei ai formațiunilor politice, atât parlamentare cât și din afara parlamentului”, este mesajul postat pe Facebook de Ilan Laufer.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.