Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii politici de la București s-au întrecut în mesaje de susținere după incendiul de la Notre Dame. Ce au scris Dragnea, Dăncilă, Iohannis și Tăriceanu

notre dame

Președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea a afirmat, pe Twitter, că gândurile sale se îndreaptă către prietenii din Franța și către toată comunitatea catolică, referindu-se la incendiul de la Catedrala Notre-Dame.

„Gândurile mele se îndreaptă către prietenii noștri din Franța și către toată comunitatea catolică, în timpul acestui eveniment tulburător din Săptămâna Sfântă. #NotreDame”, a transmis Liviu Dragnea, luni seară, pe Twitter într-un mesaj în limba franceză.

Și Viorica Dăncilă a declarat, luni seară, că este afectată de veștile teribile de la Paris, iar gândurile ei se îndreaptă către prietenii noștri francezi. Premierul a adăugat că Notre-Dame este un simbol al Franței și al Europei.

Claudiu Manda anunță ZILE NEGRE pentru SRI: 'Sper ca înlocuitorul meu să fie mai bun, mai determinat ca mine'

De asemenea, președintele Klaus Iohannis a declarat, luni seară, că veștile despre incendiul la Catedrala Notre-Dame din Paris sunt „sfășietoare”, precizând că România este alături de Franța.

La rândul său, președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că este șocant să vadă cum arde Catedrala Notre-Dame, unul dintre reperele Franței, precizând că „pierderea pe care o suferă Parisul este și pierderea noastră”.

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la Catedrala Notre-Dame din Paris, care a fost evacuată, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de site-ul cotidianului Le Figaro. Incendiul a izbucnit la ora 18.50 (19.50, ora României) la o sursă a sistemului de încălzire al Catedralei Notre-Dame.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.