Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PRU pleacă pe capete la partidul lui Marine Le Pen, Forța Națională

Viorel Gafita Le Pen

După Clement Sava, unul din fondatorii PRU, care a devenit purtătorul de cuvânt al Forței Naționale, și Stejărel Dumitriu, fost secretar general PRU Neamț, care a devenit liderul Filialei Forța Națională Neamț, este rândul liderului PRU Franța Viorel Gafița și al întregii sale filiale să adere la partidul pe care Marine Le Pen l-a lansat în România. Viorel Gafița s-a întâlnit de altfel chiar cu Marine Le Pen și se va implica în dezvoltarea puternică a Forței Naționale în Franța, acolo unde Marine Le Pen este pe primul loc în sondajele pentru prezidențiale.

Potrivit unui comunicat de presă al formațiunii, ”Viorel Gafița a devenit vicepreședinte al Forței Naționale pentru diaspora, locuiește în Franța și se va ocupa de dezvoltarea filialelor Forței Naționale în toată Europa, dar și în alte țări ale lumii unde trăiesc cetățeni români”.

Forța Națională anunță de altfel că ”a început să deschidă filiale ale formațiunii pe toate meridianele globului unde trăiesc români pentru a deveni o voce puternică a diasporei românești și pentru a se implica activ în rezolvarea problemelor cu care se confruntă conaționalii noștri care se află în afara granițelor țării”.

În perioada următoare se anunță alte treceri răsunătoare de lideri ai Partidului România Unită la Forța Națională, semnal că naționaliștii doresc să se integreze în singurul partid din România afiliat la curentul naționalist european condus de Marine Le Pen, se anunţă într-un comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.