Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PSL anunță ` sute de noi membri `

PSL
PSL

Caravana ” TURUL ROMÂNIEI 10 ÎN 10” a Platformei Social Liberale a trecut și prin Buzău, Ploiești și Giurgiu. Liderii Platformei susțin că ”sute de noi membri s-au alăturat echipei PSL” în timpul turneului prin țară.

”TURUL ROMÂNIEI 10 ÎN 10 la Buzău, Ploiești și Giurgiu: sute de noi membri se alătură Platformei Social Liberale

În ultimele două zile, proiectul România 10 în 10 a ajuns să fie cunoscut de peste două sute de oameni care au participat direct la evenimentele Platformei Social Liberale din Buzău, Ploiești și Giurgiu şi de câteva zeci de mii de români din țară şi Diaspora prin intermediul transmisiunilor live. Din ce în ce mai mulți români arată că le pasă și doresc să se implice în proiectul nostru de țară.

Liderii PSL au împărtășit cu cei prezenți cele 10 inițiative ale Proiectului de țară, generând dezbateri vii referitoare la Legea Repatrierii, digitalizarea administrației, creșterea venitului minim la 1000 euro, revitalizarea programului de finanțare Start Up Nation, introducerea serviciului militar și în special construirea unor rețele de transport de mare viteză.

La întâlniri au participat oameni de toate vârstele și din toate categoriile sociale, dornici să se implice în punerea în aplicare a inițiativelor PSL, care au venit cu idei şi inițiative locale şi județene care să îmbogățească proiectul de țară al PSL.

România 10 în 10 este primul proiect de țară în care sunt invitați să se alăture toți românii care îşi doresc o Românie prosperă în care românii să aibă un nivel de trai comparabil cu cel al cetățenilor din Occident.

Astăzi, caravana România 10 în 10 se află la Slatina și Craiova. Încărcați de energie de la evenimentul spectaculos de la Giurgiu, liderii și echipa PSL așteaptă cu nerăbdare să îi întâlnească pe toți cei ce doresc să facă parte din proiect.”, susține Ilan Laufer pe pagina sa de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.