Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii USR se jignesc între ei. Deputat, despre contestatarii lui Barna: 'Nu toţi sunt importanţi'

usr uniunea salvati romania

După ce peste 500 de membri USR au semnat o scrisoare publică adresată „Echipei Barna”, prin care au cerut ca disidenții să nu mai fie „hărțuiți” de actuala conducere și ca liderul formațiunii să nu mai facă scut în jurul apropiaților săi, deputatul Ionuț Moșteanu a afirmat, în direct pe B1 TV, că „nu toți sunt importanți”.

Episodul a avut loc în emisiunea „Bună, România!” moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, când Ionuț Moșteanu a declarat că USR este „absolut integru și este cel mai integru partid, care a existat vreodată în România”.

Referindu-se la cei peste 500 de membri care au criticat public „Echipa Barna” pe motive de integritate, inclusiv pentru semnături false în campania "Fără penali", Ionuț Moșteanu a răspuns: „Nu sunt extrem de importanți”.

„Dumneavoastră ați spus că toți sunt importanți și eu am spus că nu toți sunt importanți, aceasta a fost discuția mai devreme. Haideți să fim atenți la cuvinte”, a reluat el, când a fost rugat să-și lămurească poziția.

Totodată, deputatul USR a vorbit și despre o declarație făcută anterior la RFI, când a sugerat că 500 de membri nu înseamnă nimic raportat la totalul de 20.000.

„Am spus că sunt câteva sute de oameni, care au scris scrisoarea aceasta. Tot în aceeași declarație, am spus că sunt alte sute și mii de oameni, care preferă să fie tăcuți și care muncesc în partidul acesta dinainte. Acum nu putem să ne batem în scrisori, care strânge mai multe semnături, că nu despre asta e vorba”, a adăugat deputatul USR Ionuț Moșteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.