Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul deputaților PNL către Marcel Ciolacu: Nu vorbiți de funie în casa spânzuratului! Să nu aveți soarta lui Năstase și Dragnea

Facebook
Florin Roman

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis premierului Ludovic Orban  că va pleca fie acasă, fie la pușcărie. Liderul deputaților PNL, Florin Roman, îi transmite lui Ciolacu că vorbește despre funie în casa spânzuratului și îl avertizează să nu aibă soarta lui Adrian Năstase sau Liviu Dragnea.

Citește și: Vasile Blaga îi distruge visul lui Traian Băsescu: NU poate învia vechiul PDL

”Se apropie al XIV-lea Congres al PCR sau PSD sau cum li se mai zice acum. Evident, că trebuie să înfiereze cu mânie proletară ceva, să prezinte un obiectiv măreț, deși nu văd care este acest obiectiv.

Bunicul meu, Ioan Roman, a fost disident anti-comunist, închis în penitenciarul din Aiud. Bunicul meu m-a învățat ceea ce fac comuniștii: când vor să condamne pe cineva aruncă o anatemă asupra lui și astfel îl decredibilizează.

Voi, acum, vreți să puneți cireașa pe tort: vreți să suprapuneți peste o criză pandemică și o criză politică, cu câteva luni înainte de a vă suna ceasul și să vă suna, pentru că românii vă vor trimite acasă.

Am citit și eu raportul Curții de Conturi, care are vreo 100 și ceva de pagini. Cred că la PSD este imposibil să citească cineva peste 100 de pagini, dacă ne uităm doar de la Dăncilă încoae, este mai greu cu cititul.

Vorbiți de pușcărie? Serios? Dar, Adrian Năstase al cui președinte a fost? Dar Liviu Dragnea al cui președinte a fost? Domnule Ciolacu, nu vorbiți de funie în casa spânzuratului sau nu săpați groapa altuia că s-ar putea să cădeți dumneavoastră în ea.”, a spus Florin Roman.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.