Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD vrea candidaturi comune cu Pro România la primăriile și CJ din Timiș

fuziune

Preşedintele organizaţiei PSD Timiş, Alfred Simonis, liderul grupului social-democrat din Camera Deputaților, a declarat că în cadrul şedinţei Biroului Politic Judeţean, care va avea loc vineri, se va discuta despre reluarea colaborării cu filiala judeţeană a Partidului Pro România, potrivit Agerpres.

"Vom discuta despre o colaborare cu cei de la Pro România. Le voi cere colegilor mei din conducerea filialei să mă mandateze pentru a iniţia discuţii de semnarea unui protocol cu cei de la Filiala Timiş a Pro România, care va însemna ruperea protocolului cu PNL, pentru că există, care va însemna eventuale candidaturi comune la primăriile din judeţ, la Primăria Municipiului Timişoara, la Consiliul Judeţean şi, evident, aşteptăm propunerile celor de la Pro România pentru a parafa un astfel de protocol de colaborare", a afirmat Alfred Simonis.

Deputatul social-democrat a subliniat că îşi doreşte ca acest protocol cu cei de la Pro România să însemne şi schimbarea majorităţilor în cadrul localităţilor din judeţul Timiş, acolo unde acestea au fost făcute între Pro România şi alte partide decât PSD.

Deputatul PSD a mai comentat că în privinţa PNL Timiş a tras un semnal de alarmă şi şi-ar dori ca organizaţia liberală să conteze mai mult la nivel naţional.

"Din primele estimări (ale unui sondaj comandat de social-democraţi, n.r.), PNL Timiş gâfâie să se afle pe poziţia a doua în judeţ. (...). Chiar cred că PNL Timiş trebuie să conteze la nivel naţional, să reuşească să-şi îndeplinească din obiective, pentru că nu-mi doresc un judeţ în care se desfiinţează partidul adversar. (...). Îi vom cere preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, să vină la serviciu, să stea mai mult de o oră la serviciu, în zilele în care vine, să-şi asume pentru încă doi ani de mandat conducerea acestei instituţii (...)", a adăugat Alfred Simonis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.