Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul deputaților USR-PLUS susține că Florin Cîțu este mai rău decât Liviu Dragnea și Victor Ponta

Inquam Photos - George Călin
Inquam Dan Barna Ionut Mosteanu Barna Mosteanu

Liderul deputaților USR-PLUS, Ionuț Moșteanu, consideră că premierul Florin Cîțu lansează fake news-uri și este mai rău decât Liviu Dragnea sau Victor Ponta. Moșteanu susține că singura misiune a lui Florin Cîțu este să refacă o alianță între PSD și PNL.

”Liviu Dragnea spunea că USR PLUS vrea să fure frigiderele și aragazele românilor. Victor Ponta era mitoman, mințea cum respiră. Am râs de ei, credeam că nu pot fi concurați.

A apărut Florin Cîțu. Astăzi au fost aruncate mai multe fake news-uri. Mai întâi a anunțat că USR PLUS negociază să-l numească pe Marcel Ciolacu premier, iar în seara asta a insinuat că noi am avea o înțelegere cu AUR pentru a sabota campania de vaccinare.

Florin Cîțu e responsabilul pentru eșecul vaccinării în România. Cel mai mare eșec din Europa, după Bulgaria. El coordonează campania de vaccinare.

Tot în seara aceasta au fost revocați toți secretarii și subsecretarii de stat numiți de USR PLUS. Nu a contat cine. Au fost demiși oameni profesioniști, pasionați, onești și harnici, intrați în administrație pentru a contribui la schimbarea României.

Florin Cîțu ne demonstrează că are un singur rol de jucat: să execute restaurația USL-istă. USR PLUS îi deranjează.

Îi deranjează că în România începuseră să se construiască autostrăzi, că în companiile statului ajungeau oameni profesioniști, că în spitale aveam concursuri transparente pentru funcțiile de manageri, iar la șefia DIICOT și DNA aveam un concurs deschis, nu ajungeau tot oameni stabiliți după aranjamente în spatele ușilor închise.

Nu este nicio problemă. Rămâne USR vs. USL.

Florin Cîțu este un pericol pentru România. A arătat din nou în seara asta. Va pleca. Să fie sigur de asta.”, scrie Ionuț Moșteanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.