Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul ISIS a fost ucis?

Jihad ISIS

Armata irakiana sustine ca l-a omorat pe liderul ISIS.

Conform sursei citate, în momentul raidului al-Baghdadi se îndrepta către localitatea Karabla, în apropierea frontierei cu Siria, pentru a participa la o întâlnire cu militanţi ai SI. Televiziunea irakiană mai menţionează că a fost bombardat şi locul unde urma să se desfăşoare această întâlnire, mulţi dintre cei prezenţi acolo, inclusiv diverşi comandanţi ai SI, fiind ucişi sau răniţi. 

Totuşi, soarta lui al-Baghdadi încă nu este cunoscută. De altfel, nu este pentru prima dată când se vorbeşte despre un atac asupra sa. În luna mai, SI a difuzat o înregistrare video cu acesta, infirmând atunci o relatare anterioară că ar fi fost grav rănit în urma unui raid al avioanelor coaliţiei anijihadiste conduse de SUA.

Fortele aeriene irakiene au bombardat, duminica, convoiul liderului Statului Islamic, Abu Bakr al-Bagdadi, in provincia Anbar din vestul tarii, in apropiere de granita cu Siria. In acest moment nu exista informatii despre starea lui Abu Bakr al-Bagdadi, potrivit Reuters, care citeaza un comunicat al armatei irakiene.
"Fortele aeriene irakiene au bombardat convoiul teroristului Abu Bakr al-Bagdadi in timp ce se indrepta spre Karbala pentru a participa la o intalnire cu comandantii Daesh (acronimul arab pentru Statul Islamic - n.red.)", a aratat armata irakiana, intr-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.