Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul liberalilor braşoveni, Adrian Veştea: 'Mi-am exercitat dreptul de vot şi recomand fiecărui braşovean s-o facă'

administratie.ro
Adrian Vestea

Liderul liberalilor braşoveni, Adrian Veştea, preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat cu convingerea că, începând de luni, "România va avea o altă şansă, un alt guvern", potrivit AGERPRES.

Lockdown după alegeri? Alexandru Rafila: 'Următoarele săptămâni vor demonstra cât de bine a fost gestionată această pandemie'

"Am făcut ce trebuia, mi-am exercitat dreptul de vot şi recomand fiecărui braşovean s-o facă. statul este creat similar unui mecanism de ceas şi, dacă una dintre rotiţe nu se mişcă aşa cum trebuie, nu mai poate da ora exactă şi lucrul acesta s-a văzut în ultimii ani, când majoritatea parlamentară a fost alta şi noi, cei din autorităţile administraţiei publice locale nu am putut lua, întotdeauna, măsurile necesare. Am votat pentru certitudine, pentru cei care au demonstrat că sunt în măsură să implementeze proiecte şi am toată convingerea că, începând de mâine, România va avea o cu totul altă şansă şi un alt guvern, vom avea o perspectivă mai bună", a afirmat Veştea.

Liderul PNL Braşov şi-a exercitat dreptul de vot la Liceul "Aprily Lajos" din Braşov, fiind însoţit de viceprimarul liberal al municipiului Braşov, Sebastian Rusu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.