Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PER, Dănuț Pop, a IZBUCNIT: Evenimentul făcut de Iohannis este o mare glumă! România are grave probleme de mediu și la fel și învățământul românesc!

Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Evenimentul făcut de Iohannis este o mare glumă! Noi nu putem aplauda așa ceva! Dacă din tot ce ar fi trebuit să însemne România Educată a ales educația pentru mediu a copiilor înseamnă că habar nu are ce înseamnă schimbări climatice! România are grave probleme de mediu și la fel și învățământul românesc!, acuză liderul PER Dănuț Pop.

Dacă și- au dat seama consilierii lui că ecologia este la modă și că în toate sondajele românii au această preocupare serioasă, le spunem tuturor bună dimineața! Bine că s-au trezit și ei acum! Managementul deseurilor, colectarea selectiva, ambalajele excesive de plastic din supermarketuri, poluarea aerului sau a râurilor, rablele Europei aduse în țara noastră şi vrem mașini electrice însă, infrastructura Romaniei este pregătită? Are țara noastră o bază să facem această tranziție? Ce facem cu arderea deseurilor din jurul capitalei? Nici în Justiție nu avem magistrați specializați pe probleme de mediu! Deci, când vorbim despre schimbări climatice, nu este suficientă doar educația copiilor!

Klaus Iohannis este rupt de realitate! De la nivel prezidențial evenimentul nu a dat soluții politice clare! Au pus un filmuleț cu copii și au chemat 3 demnitari sa spună câteva cuvinte specifice ca “desertificare”, “inundații” sau “colectarea selectiva a deseurilor”! Evenimentul este aproape egal cu zero! Ca o oră de dirigenție in care elevii vorbesc despre schimbările climatice și apoi nimic nu se întâmplă sau cel mult mai fac o "săptămână verde", în afară de "săptămâna altfel"!

A avut guvernele sale, acum are și această alianță politică, deci Guvernul și Parlamentul, iar el ne spune povești despre climă în online! Gata cu declarațiile de presă și pozele în natură!

România are nevoie de acțiuni concrete și soluții implementate legislativ! Și se poate, trebuie doar voință!

Este clar că președintele Klaus Iohannis a creat evenimentul ca să atragă atenția de la probleme reale cu care românii se confruntă: facturi mari, frig in case, prețuri mari la alimente ori cercetările care se fac pentru achiziționarea măștilor la prețuri foarte mari.

Un pas prezidențial total descurajant pentru schimbarile climatice dar și pentru ecologiştii autentici şi consecvenți!

Legi şi acțiuni, acestea sunt soluțiile!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.