Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PNL Sector 1, după demisia a doi consilieri locali: I-am rugat să nu recurgă la atacuri la persoană

Facebook
George Tuță

Preşedintele interimar al PNL Sector 1, George Cristian Tuţă, a reacţionat, miercuri, după ce doi consilieri locali şi-au dat demisia din partid, precizând că a cerut grupului PNL să nu mai recurgă la atacuri la persoană în ce o priveşte pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

"Doi consilieri locali din PNL şi-au anunţat astăzi pe Facebook demisia de la Sectorul 1, motivând faptul că echipa pe care o conduc din luna decembrie le limitează dreptul la liberă exprimare şi îi împiedică să voteze proiectele necesare cetăţenilor din sector. E adevărat, i-am rugat pe toţi consilierii să nu mai recurgă la atacuri la persoană. Opoziţia la activitatea primăriţei-dezastru se face în şedinţele de consiliu, cu legea şi regulamentele pe masă. Restul e zgomot de fond", a scris el, pe Facebook.

George Cristian Tuţă a mai precizat că toate proiectele susţinute de PNL sunt amendate astfel încât să pună administraţia Sectorului 1 "în slujba reală a cetăţenilor": să se atragă fonduri europene, să înceapă să facă lucruri concrete.

"Celor doi consilieri le urez succes; cu siguranţă e doar o întâmplare fericită că le-a venit deodată ideea unui nou partid. Avem nevoie alături de noi de oameni care înţeleg că în Sectorul 1 s-a terminat cu scandalul şi cu ineficienţa. Avem nevoie alături de noi de oameni care muncesc şi pun interesul cetăţeanului în prim plan. Dacă ştiţi astfel de oameni, să îi trimiteţi spre noi. La PNL Sector 1 echipa este în consolidare", a menţionat liderul PNL.

Consilierii locali PNL Sector 1 Dan Podaru şi Adrian Oianu şi-au anunţat miercuri demisia de onoare din CL şi din poziţia de membri ai Partidului Naţional Liberal.

Ei şi-au motivat gestul prin faptul că preşedintele interimar al PNL Sector 1, George Tuţă, numit în această funcţie în decembrie 2023, "a impus o politică de partid inacceptabilă, punând o presiune nejustificată" asupra consilierilor locali. Printre "multiplele manifestări abuzive" ale noului lider PNL Sector 1, cei doi invocă obligaţia de a vota "un proiect ilegal, lipsit de toate avizele necesare", care prevedea reconstruirea Pieţei Matache. Aceştia au susţinut că, de la venirea sa la conducerea PNL Sector 1, George Tuţă i-a somat în repetate rânduri să nu mai vorbească în apariţiile publice despre "activitatea dezastruoasă" a primăriţei Clotilde Armand.

Cei doi au menţionat că rămân angajaţi în susţinerea intereselor comunităţii şi că alături de alţi profesionişti "integri şi independenţi" vor lansa o nouă platformă politică locală, "adaptată nevoilor reale" ale Sectorului 1, în perspectiva alegerilor din acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.