Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PNL Sector 5 acuză: 'Incompetența și indolența primarului îi costă pe locuitorii sectorului zeci de milioane de euro'

Twitter
Cristian Olteanu

Incompetența și indolența primarului îi costă pe locuitorii sectorului zeci de milioane de euro!, acuză preşedintele preşedintele PNL Sector 5, Cristian Olteanu.

"Situația în care s-a ajuns în Sectorul 5 depășește orice limită a incompetenței și a bunului simț. În cel mai defavorizat și sărac sector al Capitalei, s-a ajuns într-un asemenea punct încât putem vorbi cu toată responsabilitatea despre reaua-voință a Primarului Daniel Florea, care sabotează cu bună știință viitorul sectorului si al locuitorilor acestuia, amanetându-le bugetul pe mulți ani de aici înainte.

 

Subiectul de azi – reabilitarea termică a blocurilor. Sectorul 5 este pe ultimul loc și la acest capitol în București. Ca și cum absența contractului de salubritate și deszăpezire nu era suficient, curățenia fiind făcută pe banii Municipalității, Daniel Florea nu a demarat, până la jumătatea mandatului său de primar, anveloparea nici măcar a unei scări de bloc, deși aproape toate asociațiile de proprietari au depus astfel de cereri.

 

Până aici putem vorbi de incompetență. Reaua credință și sabotajul intervin atunci când altcineva se oferă să reabiliteze termic blocurile din sectorul pe care îl conduci, fără ca tu să cheltui niciun ban, iar tu refuzi cu nonșalanță.

 

Aceasta este situația în Sectorul 5. Consiliul General al Municipiului București a hotărât la începutul acestui an să demareze un program de reabilitare în tot Bucureștiul, pe banii primăriei Capitalei. E vorba nu numai despre anveloparea termică a unităților de locuit, ci și de lucrări de reparații sau modernizare pentru unitățile de învățământ. Zilele acestea se împlinește termenul-limită pentru depunerea proiectelor în cadrul acestei linii de finanțare.

 

Primăria Sectorului 5 nu a fost în stare să depună niciun proiect complet pentru reabilitarea de blocuri în Sectorul 5, riscând astfel să piardă această oportunitate.

Şi mai ciudat este faptul că, de fiecare dată când are ocazia, Primarul Florea se plânge de lipsa de fonduri. Aceleași argumente s-au folosit și în fața Consiliului Local Sector 5, când a cerut aprobarea pentru contractarea unui împrumut de 140 milioane de lei, bani a căror destinație nu se cunoaște nici în prezent.

Nu este prima data când Primarul Florea face asemenea lucruri. Să nu uităm de faptul că există un proiect aprobat de renovare a Sediului Primăriei Sectorului 5, tot din bugetul Capitalei, care este blocat tot din lipsa documentelor ce cad in sarcina administrației de sector.

 

Totul se întâmplă în timp ce edilul Florea găsește fără probleme banii necesari pentru a plăti chiria unui sediu, respectiv 90.000 de euro pe lună. Este regretabil ca după 16 ani de administrație Vanghelie, Sectorul 5 să aibă parte de un primar care dovedește pe zi ce trece ca nici nu știe, dar și mai grav, nici nu vrea facă nimic pentru Sectorul 5", transmite Olteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.