Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PNL Cluj susţine decizia privind lista comună PSD-PNL, dar apreciază că este un 'compromis'

Parlamentul European
Daniel Buda

Eurodeputatul român Daniel Buda, liderul PNL Cluj, susţine decizia partidului său privind lista comună de candidaţi PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie, însă apreciază că este vorba despre un compromis, informează Agerpres.

'În viaţă eşti nevoit să faci compromisuri, ideea este să nu fie compromisuri compromiţătoare. A fost compromisul la care s-a ajuns', a spus marţi Daniel Buda (PNL), răspunzând unei întrebări referitoare la lista comună PSD-PNL în perspectiva alegerilor europarlamentare, într-o întâlnire cu un grup de jurnalişti români. În opinia sa, decizia de comasare a alegerilor europarlamentare şi locale din România ''nu este o greşeală'', ci a fost ''cel mai bun lucru pentru România''.

Pe de altă parte, Manfred Weber, liderul grupului europarlamentar al Partidului Popular European (PPE, din care face parte şi PNL), nu a dorit să facă vreun comentariu despre acest subiect. ''Nu comentez cu privire la decizii naţionale'', a spus Weber, într-o conferinţă de presă la Strasbourg.

Grupul PPE, ce are 177 de membri, este cel mai numeros din Parlamentul European, iar grupul S&D, din care face parte şi PSD, are 139 de membri şi este al doilea ca mărime din legislativul european.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.